Za taj referendum nije prikupljeno dovoljno potpisa, dakle ne bu ga.
Tko god svoju valutu koristi kao mi svoju kunu, čisto mu je svejedno jel koristi nju ili neku drugu. Prednost vlastite valute, unatoč načinu na koji je naša korištena, je da je olakšan izlazak iz zajednice u koju smo s takvim odušeljenjem ušlii i nema dodatnog troška kovanja i štampanja novih novčanica.
Lajkal sam ti post, ali s navedenim dijelom se ne slažem. Ne odobravam ruske dosadašnje akcije na istoku Ukrajine, posebno ne anektiranje Krima.
Bi li ti bil sretan da hraniš npr. patke u svojem dvorištu koje je ograđeno niskom ogradom jer za race ne treba visoka, a susjed nabavi nekoliko pasa kojima su race specijalitet i smjesti ih do tvoje ograde?
Heheheh....svatko ima svoj stav.
Primjer ti nije dobar, jer Rus uzima svoje nazad a ne tuđe. Moras malo povijest ponoviti. Te race rastu na plinovodu kojim iz Rusije dolazi plin u Europu. Rusi imaju u zadnjih 15godina ogromne gubitke na tom plinovodu zbog lopovluka u Ukrajini...Podkradaju Rusiju. Gubitci plina se procjenjuju na 47% koji se ugura u cijev na ruskoj strani u odnosu na isporuceno u europu...
Pa jel bi ti tako poslovao preko susjedova dvorista?
Sam znas kako kazu ako se udruzite jaci ste...a sto demokracija radi, daje ti na slobodu da imas svoj stav i da svako vuce s njima na svoju stranu pa zajednistva nema. Upravo je to cilj demokratskih neofasist lopova , razjediniti narod i postaviti ga na razinu pojedinca, dok se lopovi udruzuju u kriminalne organizacije i djeluju dok je pod okriljem demokracije narod razjedinjen. Lopovi su udruzenja u kojima ne vlada demokravija nego hierarhija i brinu o svim svojim slojevima jel kuze ako pojedinac nema nema ni capo.
Al ljudi ne kuze da smo sad u demokraciji dalje jedan od drugog nego prije. Hebeno se kroz natjecaje borimo jedni protiv drugih, sam da ja prodem a ne netko drugi.
I zasto su sad sve Rusi krivi, corone nema , pa sad Rusi. jer su crveni a ne plavi . pa nisu ameri nista bolji od rusa, napali su i bombardiraju cijeli istok i sto si onda rekao...neka bacaju ...bas su ovi filmici tomahawk super za gledat jel tako...??? vidi ode zgrada....I youtube to podrzava...
a kad rus doveze il samo izade na ulicu s lansero za maljutke odmah kaj svijeta.
ameri(kao politicki sustav i fin sustav) su zlo, znamo i kako je nastao taj narod....pobili su skoro sve na tom kontinetu od domicijalnog naroda pa sad haraju po drugim kontinentima.
Nadi podatak i statistiku silovanja i ubijanja zena Indijanaca u americi. Imaju jebenu statistiku za narkomane al ne za ubojstva Indijanaca. Cak su I australci bolji od amera a znamo kako kako su i koji su bijelci slani u Australiju.
Sad su Rusi na tapeti, dosad korona, prije emigrant, prije emigranata teroristi, prije terorista talibani, prije talibana Rusi zbog kojih je amerika stvorila Talibanske grupe za rat protiv rusa u Afganistanu 1970tih. Jel Bio Osama na sveucilistu u americi , je. jel ucen od CIA operativaca je...
Al Rusi su krivi...pa sta je s Sirijom, gdje je Amer sad da obnovi a rusili su?
Ubili Gadafija, a gdje je 53% dionica F1 formule koje je Gadafi imao? Nasljedio amer kao i zemlju od Indijanaca...
Da smo pod rusijom (mislim industrijski i ekonomski ne politicki) sad bi imao plina i gnojiva, imao bi traktor koji ide na mazut a ne ove cim mu prasinu spomenes stane...nisam ga upalio vec je ljen i svijetli jer mu se neradi nikada ...a stvoren za rad.
I da kupite svi JD sam je to traktor ostali nevaljaju. Cijela kina i rusija koriste sam JD.