Lako je vama raditi sa Muhom Jr....
Za sad volju ima, ali ja se nadam da bu odustal.To sam i ja htel reći, a siromaček još dječje bebač rukice ima, ali neda se on, zanima ga, i zna, to je za svaku pohvalu....clap):clap):clap):
ZJ, reklamiraš mi firmu s ovim paletama... kak si samo do njih došal... :icon_pray:
Ti si pošteno platil njegov rad, eto i neki dan je sladič dobil, Hvala.Nije, ak mu za rad ne plaćaš. :icon_rofl: A kad su šegrte plaćali?
To je njemu igra whew):
Išel bi odmah da nisam velečasni@ Puknuti, još si mlad ...... stigneš giggle):giggle):
Krivo gledaš na stvari. Njegova je velika sreća da ima od koga učiti, a još to i voli. Imal bude kruh u rukama i bez škole. A u školi se uvijek stigne opredjeliti za ono kaj ga zanima. Čim više zna, nezavisniji bude u životu, jer bude imal izbora.Za sad volju ima, ali ja se nadam da bu odustal.
Nedaj Bože da se bu moral tak mučiti u životu, ali nek proba pa možda shvati
Muha, ovo je bilo samo pritezanje. Finalno stezanje je bilo na okrenutom bloku, i to je bilo izvedeno pravilno:Za ovo bu dobil za uho, ovak se kilo ključ ne drži.
Nadam se da jesi, iako sumnjam da je trebalo y):Nadam se da sam provjeril kasnije sweat):sweat):