Re: ŠTORE 402 - obnova (puno slika)
Hvala!
Imam pitanje u vezi ispusne grane,kod imr motora su isto tri klipa dok samo dvije cjevi kak je to izvedeno?
Ne poznam IMR motore, no, pretpostavljam, da su u glavi spojena dva kanala na jednom izlazu, a treći kanal na drugom izlazu. Pam IMR-ovi 4-cilindraši imaju isto dvije rupe, kaj ne?
E sad si mislim da je fiat motor mozda explozivniji i ljepse radi u leru (finije,glade)od imr-a zbog izvedbe ispunog djela glave i grane?
Frflja, poput 549. Rijetko koji ide mirno, no dobar auspuh čuda čini
Eksplozivniji, dakako je. Gas hvata munjevito i voli okretaje. Ne voli davljenje na niskim okretajima, ono kaj je na 533 normalno. Pri meni je ler gas na ~800 okretaja, na 533 oko 400.
Kaj se desava sa ventilima koji na pecurki nemaju onaj komad?jel se vrte pa i losije sjedaju(dihtaju)ili?
Dihtaju bolje, jer se vrte. Svaki put mijenjaju položaj, tak da se sicevi pravilnije "naklepaju". Ovi, koji se nemru vrtiti (zapravo mogu, ali za vrlo mali kut), ak prosviraju na jednom mjestu, nemru se naklepati, jer se, recimo, malo propuštanje nemre pomaknuti na drugo mjesto, već se isto povećava dok ne prosvira na tom mjestu.
Uostalom, ispušni nemaju takvu vodilicu, pa se okreću kak žele, pogotovo s jednostrukim federima, kakvi su na ovom tipu motora.
Daj opisi kakav je dihtung glave isel mislim na vrstu materijala i marku i dal se maze s necim prije montaze?
Imaš negdje naprijed marku dihtunga. Bil je u kompletu, turske proizvodnje.
Namazan je bakrenom masti, no to nije prikazano, jer je ovak bilo efektnije.