Re: ŠTORE 402 - obnova (puno slika)
Muha, nadam se da ti se sviđa izbor slika, a nadam se, i mladom majstoru.
Još jedanput: taj ~10-godišnjak ima talenta, smirenosti i, kaj je rijetkost, očito sluša savjete i uči. Ma, dobil bu još koji sladoled, kad ga vidim
Moj odabir slika je bil tim teži, jer nisam osobno videl ni rasklapanje a niti sklapanje motora, već sam mozaik slagal po ugrađenim detaljima (znaš da sam bil daleko...).
Glede ruku: pitanje je koliko je ljudi vidlo kak se dela takav posel uživo, tak da nemre niti zapaziti detalj za kojega niti nezna.
Štel si naglasiti da su
ruke cijelo vrijeme bile čiste, odnosno to je bil posel za delati u bijelim pamučnim rukavicama. Smiju biti samo malo masne, ali nikako crne.
Nadam se da je i junior bil zadovoljan i ponosan svojim poslom. Sad kad gledam te slike, drago mi je da si mu priuštil tu "školu", i nije mi krivo. Dapače!
S prikazom radovima oko reparature mjenjača budem krenul kroz koji dan, čim ulovim vremena.
Nadam se da su i ostali članovi koji prate temu, zadovoljni prikazanim.
Ako ima još pitanja oko detalja motora, na njih budem probal odgovoriti tijekom slijedećih nekoliko dana, prije nego nastavimo s reparaturom mjenjača, tak da ne skačemo izvan kronologije radova.
Hvala svima koji su do sad pratili ovu temu. Nadam se da im je bilo i zanimljivo i zabavno...