No, no. Nebumo se sad ljutili. Malo šale nije uvredaFala fala na pohvalama i pogrdama... @Muhaničar ne moram ti ja to nosit takav sam ti po pameti tak da .... još da me vidiš sve bi ti bilo jasno :gitarist:
BTW tolko ludih ideja me "peri" u zadnje vrijeme da su to strahote. Vozil sam iz šume koja je cca 15km od mene; u par navrata tak da sam imal cajta za razmišljati putem. Već mi je unutrašnjost sva u glavi sam da se malo oslobodim i krećem u radove :supz:. Onda ćemo o tome ko je "luda" niste vi još niš vidli...:butthead:
No, no. Nebumo se sad ljutili. Malo šale nije uvreda
Svaka čast za volju i samo napred, možda nekaj još i ispadne iz toga svega :supz:
Dali je buka unutra,,daj opiši malo,sveukupni dojam,,ima li vibracija,,,,i dali je dobro zabrvljena..
Nemoj getribu previše utopljivati, jer se ionak dosta grije (ima malo ulja).
pozdrav... ja imam store 404 duplak i imam sada problem... valda mozete pomoc.
imam kosu 135 rotacionu sa dva zuba/bubnju ali mi ostaje trava... sada jel se moze dodat treci zub ja sam to uradio ali se podudaraju (kao na slici). moze te li mi savjet dati u kojoj brzini treba kositi i dal ide puni gas ja sam svakako pokusavao sa dva zuba pa sam dodo treci ali nista dobijem to da se podudaraju jel mogu brzinom rijesiti ili neku izvedbu na kosi da uradim i izbjegnem podudaranje nozeva...
View attachment 3566
Da li zna tko da li bi išli zadnji utezi od Ursusa na Štore 502. Imam napred hidrauliku pa mi je olakšan zadnji kraj. Štore je i ovak lagan traktor pa me hebe dok orem. Moraju mi biti idealni uvijeti inače ništa od oranja.
Da li zna tko da li bi išli zadnji utezi od Ursusa na Štore 502. Imam napred hidrauliku pa mi je olakšan zadnji kraj. Štore je i ovak lagan traktor pa me hebe dok orem. Moraju mi biti idealni uvijeti inače ništa od oranja.