Å tore 502
Član
- Tu od
- 15 Stu 2011
- Poruka
- 536
Stvarno svega se čuje,,,ali i tebe je krenulo,,,,,,,,poznavajuči sebe,,mislim da znam da ti je došlo da sve sprekidaš dole...,nakon sve muke i truda da ti još i ovo mora desit,,,,NEEEE,nikako,,ali šta je tuje,,danas mislim da če bit bolje,,,,ajd nek je sa srečom da se i to pokrpa,,i stavi na misto,,,,..
Mislim da bi se trebalo dat zakrpat,,,,misliš na sače od hladnjaka,,,,tamo si ga probija..:supris:
Ehej..
evo prošlo par dana. Primirio sam se. Išao sam ipak u šoping jer je krpanje i skuplje nego bi me koštao novi :scratch (smrvilo je saće). U međuvremenu sam saznao cijene i kreću se cca 1200-1400kn. Na kraju sam uzeo u nadi da ću ipak nešto prištediti od IMT539.. i jesam nekih 350kn. Nešto je mršaviji i nadam se da će hladiti ok jer nije neka razlika u kapacitetu. No vjerujte mi na riječ nemojte si to priuštiti. Izrada novog nosača za filter zraka, izrada nove cijevi od vodene pumpe do doljnjeg dijela kilera, pripasivanje nosača kilera, pripasivanje crijeva.. :madmana: iako sam vičan kemijanju u ovom trenu mi još to ni trebalo. Al eto globalno je odrađeno, a sad lovim novo slobodno vrijeme da pririktam još neke sitnice, pa nastavak na kabinu. Kako je krenulo taman ću završiti kad će mi stroj trebati u kontinuitetu. Tako da ću morati đinđarije povremeno nadodavati, a to ne volim. Većina stvari koja tako nedovršeno-završi tako na kraju ostane godinama :roll:
Pišemo se dalje...i HVALA na podršci :supz: