Dve godine garancija, a traju obično mrvicu dulje.
Antifriz pod obavezno
pozz,,
Evo kabina je usprkos svim "coprijama" skinuta dolje od strane jednog (moj susjed) i pol (mene od mojih cca 60kg mase) čovjeka ma niti za minutu. Sam sam prije moral skinuti neke dijelove motora i haubu .... :rolfer:
Nisam poslikao no gore je postavljen krov i radi se na "odvodima" ručno naravno sa specijalno napravljenim alatom za tu primjenu. Opet moja neka luda ideja, ali dobro odrađuje posel :toimonster:
U međuvremenu sam obrusio, pokitao, obrusio, pokitao, obrusio i bacio u špric kit vrata. Sad još jedno brušenje na vodu i u boju.
Btw di ima za kupiti vodena pumpa? Samo u Sesvetama ili ima još di. Ova iz Sesveta prdnula prvu sezonu,,,
Trebalo bi pogledati u DOM-u jel ima još koja oriđiđi na lageru, ili od kakvog Fiata, ali ta nebu za par kunica :scratch
Sivi krov, crveno tijeloJa dajem glas za sivo-crveno.............:mrgreen::mrgreen:
Unakazil buš traktor s takvom paint-shemom. Ima pri nama nekoliko traktora sa srebrnim kabinama. Ne izgledaju lijepo. Izgledaju kak da su im kabine prikrpane.Boja je već kupljena. Kostur u srebrni hammerite sa efektom istučrnog metala (jako slično felgama) a krof u crvenu ral 3000..
Jap i ja se veselim finalu i kak bude to sve izgledalo...
Daj pucaj di ima Tešanjki? Poslal sam damas mejlove na par mjesta za cijene pa bumo vidli...
Boja je već kupljena. Kostur u srebrni hammerite sa efektom istučrnog metala (jako slično felgama) a krof u crvenu ral 3000..
.
Boja je već kupljena. Kostur u srebrni hammerite sa efektom istučrnog metala (jako slično felgama) a krof u crvenu ral 3000..
Daj pucaj di ima Tešanjki? Poslal sam damas mejlove na par mjesta za cijene pa bumo vidli...
U toj sagi nema nijednog od mojih ponuđenih :scratchHola.. evo sage o pumpi i dobitnika
Znači:
1.Traktor-univerzal: cijena 350kn
2.Trgo-agencija: nemaju u ponudi
3.Agrodom me pitao koji je motor ugrađen?? Mislim da nemaju...
iiiiiiiiiiiiiiii dobitnik je Vin-Prom koji će mi za istu cijenu 288kn-a odraditi i dodatni izlaz kako sam tražio
U toj sagi nema nijednog od mojih ponuđenih :scratch