• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Štore 502

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,906
Dve godine garancija, a traju obično mrvicu dulje.
Antifriz pod obavezno

Å tore 502

Član
Tu od
15 Stu 2011
Poruka
536
Dve godine garancija, a traju obično mrvicu dulje.
Antifriz pod obavezno

Pa nemreš vjerovat ona OEM je trajala valjda 6-7 godina, pa kaj u njih stavljaju :?, a ove treba mijenjat u tom razdoblju 6, 7 puta ... ili sam ja imal takvu sreću sa prvom pumpom :scratch

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,906
Trebalo bi pogledati u DOM-u jel ima još koja oriđiđi na lageru, ili od kakvog Fiata, ali ta nebu za par kunica :scratch

B

BAGERISTA

Guest
pozz,,

Evo kabina je usprkos svim "coprijama" skinuta dolje od strane jednog (moj susjed) i pol (mene od mojih cca 60kg mase) čovjeka ma niti za minutu. Sam sam prije moral skinuti neke dijelove motora i haubu .... :rolfer:

10032012460.jpg

Nisam poslikao no gore je postavljen krov i radi se na "odvodima" ručno naravno sa specijalno napravljenim alatom za tu primjenu. Opet moja neka luda ideja, ali dobro odrađuje posel :toimonster:

U međuvremenu sam obrusio, pokitao, obrusio, pokitao, obrusio i bacio u špric kit vrata. Sad još jedno brušenje na vodu i u boju.

10032012461.jpg

Btw di ima za kupiti vodena pumpa? Samo u Sesvetama ili ima još di. Ova iz Sesveta prdnula prvu sezonu,,, :(

O kolega vidim kabina napokjon na podu,,,i sve se pomalo sprema za štukanje,,,,špric kit,,i završni dio,,farbanje........:supz::supz:
Ajmo sad,,,ide još interesantnije,,,,,jedva čekam,,,,,da se to prefarba,,,i da se vidi finalan proizvod...:supris::p:p

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,683
Trebalo bi pogledati u DOM-u jel ima još koja oriđiđi na lageru, ili od kakvog Fiata, ali ta nebu za par kunica :scratch

IMR motor je gore. Pa ne paše valjda FIAT-ova pumpa na njega? :scratch

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,683
I, kakve bu kabina boje? Crvena ili srebrna?
Ak ju pofarbaš crveno, izgledala bu ko tvornička, ak pak srebrno, kao naknadno montirana.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,906
IMR motor je gore. Pa ne paše valjda FIAT-ova pumpa na njega? :scratch
Ops :oops:
Ja sam mislil da je Fiato :madmana:
Onda otpada ta solucija, ali znam gde ima Tešanjki

Å tore 502

Član
Tu od
15 Stu 2011
Poruka
536
Boja je već kupljena. Kostur u srebrni hammerite sa efektom istučrnog metala (jako slično felgama) a krof u crvenu ral 3000..

Jap i ja se veselim finalu i kak bude to sve izgledalo...

Daj pucaj di ima Tešanjki? Poslal sam damas mejlove na par mjesta za cijene pa bumo vidli...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,683
Boja je već kupljena. Kostur u srebrni hammerite sa efektom istučrnog metala (jako slično felgama) a krof u crvenu ral 3000..

Daj pucaj di ima Tešanjki? Poslal sam damas mejlove na par mjesta za cijene pa bumo vidli...
Unakazil buš traktor s takvom paint-shemom. Ima pri nama nekoliko traktora sa srebrnim kabinama. Ne izgledaju lijepo. Izgledaju kak da su im kabine prikrpane.
Bolje da je kabina crna ili u boji haube. Krov se može razlikovati.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,906
U Tešnju kolko hočeš :rolleyess:
Jesi pital u Traktor servisu?

Å tore 502

Član
Tu od
15 Stu 2011
Poruka
536
@ZJ ja ti volim extreme... evo ti još mojih ruku djela i odabir boja, ak bude baš takav šok ionak kad uđem u šumu je blatnjav :D

qcI31981t55RrQ4J.jpg

G0XdUih3hASVXwbX.jpg

@Muhaničar niš bum skočil do Tešnja :mrgreen:, jesam poslal sam i tam upit sutra zovem ako ne odgovore. Usput budem okačil i cijene da vidite ponudu :vragek:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,906
Onda idemo skupa. Tešanjke su :rolleyess:

Nedavno mi je Hadrovič nudil, a Hubzina nikad nisam ni pital jel ima.
Sekra možda :scratch

B

BAGERISTA

Guest

.

A zna san da je več spremno,,,,,,,bit če to opak stroj....:supz::supz:samo da se to posloži,,,i nema majci,,,da fali..
20ihohc.gif
čekamo finale,,,,možda jedna slikica,,kako je samo malo pituran..........:mrgreen::mrgreen:makar čošak..

Å tore 502

Član
Tu od
15 Stu 2011
Poruka
536
Hola.. evo sage o pumpi i dobitnika :D

Znači:

1.Traktor-univerzal: cijena 350kn
2.Trgo-agencija: nemaju u ponudi
3.Agrodom me pitao koji je motor ugrađen?? Mislim da nemaju...

iiiiiiiiiiiiiiii dobitnik je Vin-Prom koji će mi za istu cijenu 288kn-a odraditi i dodatni izlaz kako sam tražio :p

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,768

Kolega, budeš bio glavni u selu :D
Možda bude još netko zainteresiran za projekt, a sad znaš recept :D

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,906
Hola.. evo sage o pumpi i dobitnika :D

Znači:

1.Traktor-univerzal: cijena 350kn
2.Trgo-agencija: nemaju u ponudi
3.Agrodom me pitao koji je motor ugrađen?? Mislim da nemaju...

iiiiiiiiiiiiiiii dobitnik je Vin-Prom koji će mi za istu cijenu 288kn-a odraditi i dodatni izlaz kako sam tražio :p
U toj sagi nema nijednog od mojih ponuđenih :scratch

Å tore 502

Član
Tu od
15 Stu 2011
Poruka
536
U toj sagi nema nijednog od mojih ponuđenih :scratch

Prijatelju kako nema.. tvoj prvi ponuđeni je i odnio "pehar" onaj s dvi godine garancije kako si reko .... :heart:, a i najpogodniji mi je zbog toga što će mi odmah odraditi izlaz..

Å tore 502

Član
Tu od
15 Stu 2011
Poruka
536
Par novih detalja....

Prije svega moj "specijalni" alat za traktorske oluke :p...

13032012463.jpg

Ovako izgleda kad počnete raditi sa njim

13032012464.jpg

A ovo je finalni dio i oluk krova :partyman:

13032012465.jpg

@Zetorboy... ni loša ideja za daljni biznis vidiš da imam i patentirane proizvode za daljnu upotrebu,,, sam kaj u mojem kraju ili su bokci ko i ja pa krpaju ovakve traktorčeke sami, ili imaju one s kojima moreš i k meše i na more otići s obzirom na to kak izgledaju. Tak da mislim da posla baš i nebi bilo...

Najnoviji postovi

Na vrh