Å tore 502
Član
- Tu od
- 15 Stu 2011
- Poruka
- 536
Trebalo bi pogledati u DOM-u jel ima još koja oriđiđi na lageru, ili od kakvog Fiata, ali ta nebu za par kunica :scratch
Praf imaš 380kn + PDV... 8)
Trebalo bi pogledati u DOM-u jel ima još koja oriđiđi na lageru, ili od kakvog Fiata, ali ta nebu za par kunica :scratch
Ja o Tešanjki .........Prijatelju kako nema.. tvoj prvi ponuđeni je i odnio "pehar" onaj s dvi godine garancije kako si reko .... :heart:, a i najpogodniji mi je zbog toga što će mi odmah odraditi izlaz..
Ja o Tešanjki .........
Koji O-ring?
Gumeni dihtung na rukama toplinka gore..
Nisu isti jedan je manji, a sad koji:roll:???? Probaj izmjerit osovine sa šublerom iza nazubljenog djela, jedna strana je tanja, a druga deblja, isto tako i vanjsko kučište.
E fala Draško.. vidio sam i ja jučer po part numb. da nisu... a mamicu im njihovu baš sam mislil pripasati od Zetora.. No dobro uzel bum uzorke i do najbližeg dućana, sam da prije uspijem izvaditi lijevu ruku zapekla sam tak :shock:
Bagerista..kabina je danas napokon završena ugrubo. Sad brušenje i kaj da tebi govorim kad znaš kaj sve ne...:madmana:
Nego,,,,,,,,,čekamo,,,,jer baš oču vidit,,kako če ispast,,,,a glasam da če bit prehebena konbinacija kako si napisa........idemo,,,,samo gas..:supz::supz:
A držiš na trnju,,,aaaaaaaa:axe:,neka veči su gušti..:mrgreen::mrgreen:
Ej dječarci...
Neš se opet radilo... slika neće biti dobro da me Bagerista podsjetil inače bi bilo slika :finga:
Usput sam si uspio malo obrusiti i prst flexom...(ono odmah do kosti) no nema predaje..
U petak bio u Vin prom.. Kako Muhaničar kaže pumpa je dobila garanciju 2 godine, ima dodatan čep u istu cijenu i izgleda puno ozbiljnije odo ove skuplje indijske :heart:
Pitanje znalci:
Daklem izvadim prekidač pritiska ulja (koji je dosad bio) ubacim M8 šuplju maticu zajedno sa ovakvim okom
http://www.trgo-agencija.hr/BinaryL...a4527-bb9c-4a25-85b5-5e61502169af/260_260.jpg
To sve skupa spojim na crijevo i u manometar. Da li će to dobro pokazivati obzirom na crijevo ili mora baš ići lajtung? Mislim na to da su bez obzira na promjer u svim točkama tlakovi isti ili nisu :?:
Imat ću još nejasnoća.. da odmah najavim---
Meni osobno se više sviđa bakreni ili metalni lajtung
Ustvari ne da mi se više sviđa, nego je to to kaj bi trebalo biti
Aaaaaaaaa nema,,,nema,,,pa zašto................,,zaštooooooooooooooooooo,nas držiš na trnju..