Kak izgleda taj šaraf? imaš kakvu sliku? kam da ga zakrenem? lijevo desno? i što reguliram s time?
Može runda uvijek. Al onda bi trebal biti šaraf na bendixu kaj ne?
Mislim da se tu neda ništ naštelati, ali ........
Znam jednog lika koji ga je nedavno rastavljal, a i opet bu začas:lol:, pa da čujemo njega.
Prodaj Štorka :lol:
A da ti ja pro dam ispravan elektro pokretač?
Pa ispravan je elektropokretač samo malo ranije ubaci... inaće ga zavrti ko 50 ljudi na kurbli odjednom....:gitarist:
Okreni ga nekam. Nije bitno levo ili desno, bitno je da ti raskoli alnaser i da od mene kupiš drugi :finga:Kaj je onaj šraf rješenje mog problema ili ne?
Okreni ga nekam. Nije bitno levo ili desno, bitno je da ti raskoli alnaser i da od mene kupiš drugi :finga:
Vjerojatno ti je iskočila poluga mjenjača iz vilice. Skini poklopac mjenjača (6 šarafa) i otvori mjenjač. Na prednjoj strani, tam prema volanu, su ti tri vilice. Šarafcigerom ih sve tri dovedi u ravninu. Lijeva i desna ti imaju po dva kanala, dok srednja ima samo jedan. Pogledaj pri pomicanju miču li se zupčanici.Prilikom špricanja kukuruza , štore 404 ostao mi je u 3 sporoj brzini. u koju god sam ga stavil stalno mi je bil u 3 sporoj, čak i u leru.Sumnjam na vilicu da je ona pukla. dal postoji koji nacin da ju zamjenim a da cijeli traktor ne rastavljam na pola???Unaprijed hvala
Vjerojatno ti je iskočila poluga mjenjača iz vilice. Skini poklopac mjenjača (6 šarafa) i otvori mjenjač. Na prednjoj strani, tam prema volanu, su ti tri vilice. Šarafcigerom ih sve tri dovedi u ravninu. Lijeva i desna ti imaju po dva kanala, dok srednja ima samo jedan. Pogledaj pri pomicanju miču li se zupčanici.
Kad ih poravnaš, pažljivo spusti poklopac mjenjača (pazi pri tome na polugu za šaltanje da ti upadne u kanal na srednjoj vilici i lagano pričvrsti poklopac sa 2 šarafa, te probaj šaltati (jasno, bez motora). Ako je sve u redu, zašarfi i ostale šarafe.