• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Štore

• Temu pokrenuo vasso123
  • Datum prvog posta

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Izgradil je naše gospodarstvo i mene izškoloval. Nemre biti loš.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Puknuti sad si ga malo preteral. Štorek je dobar traktor, pogotovo duplić u brdovitim terenima. Jeftin je za održavanje, mal potrošać, brz u transportu.... idealan za vozit ne preveliku prikolicu, vrtit banzeg, kalač, grablje itd...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Puknuti sad si ga malo preteral. Štorek je dobar traktor, pogotovo duplić u brdovitim terenima. Jeftin je za održavanje, mal potrošać, brz u transportu.... idealan za vozit ne preveliku prikolicu, vrtit banzeg, kalač, grablje itd...
naravno da jesam ali ....
to sve kaj si nabrojil može i super specijal samo kaj kraj njega moraš hodati a na ovome sjediš

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Štorek je dobar traktor, pogotovo duplić u brdovitim terenima.

I pogotovo za prevrnut se jer je jako nestabilan pod nagibom... a Nedo bog da te potera prikolica nizbrdo jer je jako lagan...

zagi01

Član
Tu od
20 Pro 2013
Poruka
298
I opet smo došli na temu kaj je dobro a kaj ne. Ja sam samo pital čemu služe te žice.? a vi ste napravili cijelu enciklopediju s toga, Meni je dobar za moje potrebe, a služi me od 95 kad smo ga kupili. Napravi servis, natoči ga, izmjeni potrošni materijal i delaj. Kak i ZJ veli ko bu norel htrgal bu i lokomotivu, a ko zna i malo pazit delal bu kak spada.

mimi504

Član
Tu od
16 Ožu 2015
Poruka
56
Dali je neko voljan pomoci sa savjetima oko popravka storeta 504...ako neko se kuzi u taj traktor neka mi ostavi broj telefona da ga zvrcnem za par pitanja...

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Pa pitaj tu da ti svi pomognemo, kaj te točno zanima, pretpostavljam da getriba

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Svrha Foruma je da svi sve znaju i pomažu.
Napiši kaj te zanima, i malo prolistaj teme. Imaš obnovu Štorea od A do Ž.

mimi504

Član
Tu od
16 Ožu 2015
Poruka
56
Traktor se sam ugasio dok je radio u leru poslije malciranja...promjenim ac pumpu,nove filtere goriva,odnesena bosh pumpu kod purica,novi uloski dizne...traktor ima 3600radni/h...traktor sam upalio ali trokira i sav se trese dok radi...sta dalje da radim???

Posljednje uređivanje od moderatora:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Provjeri dali negdje ne vuče zrak i da nisu zaštopana crijeva i ako imač koje gumeno da se ne lista .

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
to je kvar na motoru , na njemu je motor kao na IMT 549 (bar tako mislim) ..tako da traži majstora koji zna raditi takav motor a ne za traktor štore

da li se pregrijavao , da nije brtva glave ..?

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Treba provjeriti filter zraka i sad neznam dali ima taj motor lanac ili zupčanike u distribuciji.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

Na vrh