to se misli na ovo sa slike , ta remenica se nabije na i vratilo kardana , danas uglavnom ne služi za ništaPozdrav za sve na forumu. imao bi jedno pitanje ako može ko da mi objasni.
Čitam upute za štore 402, i izmedju ostalog piše da treba kontrolisati i menjati ulje u pogonskoj remenici ali bez skice,fotografije gde se to nalazi na traktoru.
pa molim za pomoć najbolje u vidu fotografije. Hvala unapred, pozdrav.
ako ti ga nije žao tiskati do poda štore je verojatno brži , ali za svaki slučaj nađi upute jednog i drugog pa proučiNisam nikad vozio štore-a, nijednog. Zanima me koliko su brzi na cesti, recimo u usporedbi s 533.
Dobar je dok zuji ali kad prestane zujati onda ubada novce gazdi .giggle):
http://poljoprivredni-forum.com/showpost.php?p=1217090&postcount=4457
zj ni prikolica ne bi bila spigana da je bila u dobrim rukama , pa opet si je popljuval da je slaba šasija
Zakaj misliš da pljujemo vozil sem samo jednog (novog) i kao takav se loše pokazal (prema ondašnjim ostalim markama) za ondašnje uvjete . Svakome je nekaj dobro nekaj nije u mojem naseljku više niti jedan nije kupljen iako su štoreovci nudili traktor za kukuruz (tkz kooperacija) . Kad su došli na prezentaciju u vatrogasni dom malo je bilo zanimanja za veče modele ali nitko nije sklopil ugovor sa njima . Vlasnik štorka nije mogel dopeljati traktor jer je bilo blato a bilo ga sram da ga dovuče neka druga marka koja ga često izvlačila iz blata . No opet velim ne pljujem traktor za puno posla je dobar no ipak je to "gospodski" traktor .