• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Štore

• Temu pokrenuo vasso123
  • Datum prvog posta

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Možda zbog toga kaj su manji tromli lošije koči. Meni oba unija odlično koče, problem je jedino kad semering pusti.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Neznam kad sad koče ali onaj Štore kaj sem ja vozil je imal odlične kočnice .

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Željko, kad taj traktor ostari onda sve obratno :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Taj traktor je kak i žena koja stari, u srednjim godinama sva zakaljena, a kočnice popustile :icon_pray::icon_pray::icon_pray: i nemreš ih više poštelat....

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Najbolje je kad ljudi pričaju napamet pa govore i malo gluposti. Otkad štoretu ne rade kočnice? Koliko traju na autu bez održavanja, zauvijek?

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Čuj, meni ne valjaju zadnjih 25 let i dobro znam o čemu pričam... od novih pakni do toga da sam dva put potrgal "potkove" od silnog pritiskanja....

Kočione obloge najčešće pucaju gdje su najviše oslabljene, a to je tam di su zanitani vrhovi prema nutra kako bi obuhvatili onaj dio koji steže...

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Cudno mi je da se to dešava jer kod mene su dva 404 i rade bez greške.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ja se ponavljam ko papiga , valjda ništ dugo ne znam

kočnice na traktoru ne služe za kočenje nego za zakočiti tj . stati .

kad svjest dođe do tog nivoa sustav kočnica bude nadživjel vozilo , isto vrijedi i za auto

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Puknuti skroz točno koči se motorom ali kad staneš treba kočnica a ponekad i kod okretanja ili klizanja prednjih kotača kod skretanja na mokrom .

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Puknuti, nabavi imt 560 i prenesi to u praksu pa ćemo za 5g gledati slike rastavljanja na forumu. Kod mene se ne pomakneš da nema brda, kad vozim gnoj na njivu nekad je i treća spora prebrza.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Puknuti ja mislim da se vi ne kužite pa nitko ne koči cijeli dol sa kočnicama pa ni sa frenom se stalno ne koči nego povremeno kad treba malo usporiti.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ma koče oni pusti ti to , ..i drže nogu na kuplungu ..
Najgore od svega kad vidim da motaju na mjestu , popizim ..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Sreća, pa se na dupljaku volan teško "šarafi" na mjestu.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Ja dosta vrtim u mjestu kad orem, kočnice ne talim nizbrdo ali da ću gledati da se baš minimalno koriste isto nema smisla jer ih hrđa pronađe. Majstori na kuplungu su i meni zakon, yeah.

Gtonek

Novi član
Tu od
1 Stu 2016
Poruka
29
Pozdrav svima
Da li je neko zamenio original kabino na 504 , nekom drugom. Čuo sam da ideje od ursus, da je šira i komfortnija. Kupio sam dobro ohranjen traktor, ali kabina je užas, pa to i sami znate.. :)
Hvala

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Treba pripasati vrata, jer su blatobrani previše naprijed.
Može i kabina (Orašje, srebrna) od Universala (za stari tip blatobrana), ali treba savinuti prednje strane blatobrana...
Ima i širih kabina koje su delali u Radgoni i još negdje v Sloveniji.

Najnoviji postovi

Na vrh