Lijepi pozdrav Hrv ,evo živ.Dobro da izvuče glavu čitavu ovog ljeta !!!Ljudi poludili od sunca i suše i od tople vode.Baco,prijatelju,jesi ti živ!A umalo i poginul!Daj reci gde ima posla kakvog za bušenje,ovo je ludnica postala.
super temperatura, tu cak i ne treba toplinska pumpa za grijanje, .Pozdrav svima majstorima,bušačima i onim u pokušaju da izbuše bunar ili da naprave svoju bušilicu!!!!
Evo da se nadovežem na razgovor o "toploj vodi".Moram vam ispričat kratku priču,koja ide koi sve druge ovog ljeta kad je bila suša .Pozove mene prijatelj da mu dođem izbušit bunar kod susjeda jer je njegov 9 metarski gotovo suh u okolici Bjelovara .Stroj u gepek i buši ,21 m fi 125mm ,došo sam do kamena i dalje nisam mogo, zacijevili i proba davanja 800l/sat svi veseli,ide gazda nosi bokal da se napije ladne vode ,prpipeklo a on čeka ladnu vodu,kad ono mućak ,vrućavoda . Svi misli da je zaj.... stavarno vruća,39,7C .Ide voda cijeli dan a gazda čeka da se napije ladne vode.Kako dan odmiče gazda sve više ljut,poče kunit i nas i bušilicu i vruću vodu.
Da ne dužim jedva natovarišmo bušilicu ,dobro da nismo dobili po glavi,već su se počele šipke hvatat.
Stoga jedan prijateljski savjet :bježte od tople vode !!!
Pozdrav forumaši!Jel ima kakvih naznaka o bušenju ili pokušajima bušenja?Nikaj se ne piše u ovoj temi.Kod mene se možda pokrene nekaj,pa ako ima koga zainteresiranog možemo se dogovorit za bušenje.
Dobra pouka .Možda da je bilo više tuduma bi bolje išlo.Kakvom napravom ste se borili?
Njoko,ostavi tak kak je,pokrij nekim improviziranim strašilom i goni.Nemaš druge osim bandi ostaviti par hiljada eura.