S
strongboy
Guest
ja sam tek juce otkrio ovu temu ONAMA :lol: .pa ajde sad da se i ja predstavim imam 39 godina,zivim u Prilepu-Makedonija.jos od djetinstva sam najvise zeleo da budem na selu kod bake i djeda,i od malena sam pomagao djedi u oranjem sijanjem i zetvom..i sve ostale radnje na selu.tada jos nismo imali traktor,pa smo sve radili konjima.prvi traktor,Tomo Vinkovic TV-420,kupili smo pocetkom 1987 godine.tada sam ja imao 18 godina.sa traktorom smo kupili i dvobrazdni plug i drljace.sve to i dan danas koristimo.pre oko 4 meseca,kupio sam polovni IMT 542.traktor je odlican.sa njim za sada imam samo dvobrazdni plug 2x10" i jednoosovinski prikolicu -beogradsku.imam jos nameru da kupim rotacionu kosilicu,masinu za sadnju duvana,i jos mi fale drljace.tu fali jos puno toga,al sa sada mogu i sa ovim.inace posjedujemo oko 8 hektara zemlje,od kojih je 6 ha oranice,i 2 ha livada.jos da napomenem da sa traktorima radim samo ja i niko vise.moj brat ne zeli da se zamara sa traktorima.al meni je to ostalo od malena.poljoprivreda vise mi je kao hobi,al svejedno,ja uzivam kad radim.naravno nekad vise-nekad manje,kolko imam slobodnog vremena jer mi je osnovna profesija muzika(muzicar).toliko o meni drugo ne znam sta da napisem, pa ako nekoga nesto zanima,slobodno nek pita .rado cu odgovoriti ako znam,a jos bi bio i sretniji kad bih nekome i pomogo mojim misljenjem.
pozzzzz.
pozzzzz.