Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,085
A mislis da se nebis pomogo to koliko ti treba sa nekim malo jačim vitlom na struju, ko za terence?
Da to je kočnica za sajlu, tu nema nikakve opasnosti jer samo pritisneš nogom pedalu i ono tamo blokira doboš da se ne može sajla izvlačiti. Na ta vitla ne ide nikakav konop niti će se kad stavljati.Pretpostavljam da je ova plava pedala za nogu, da se njome blokira sajla?
U tom pogledu cini mi se opasno ako uzmes u obzir da se danasnja vitla rade s konopima da budes sto dalje od vitla.
Da, "samo" stisnes ak su idealni uvjeti. Ali govorimo o sumi gdje je 1000 situacija koje je tesko predvidjeti. Iskreno meni ne svidja kaj moras nogom bilo kaj raditi oko vitla.Da to je kočnica za sajlu, tu nema nikakve opasnosti jer samo pritisneš nogom pedalu i ono tamo blokira doboš da se ne može sajla izvlačiti. Na ta vitla ne ide nikakav konop niti će se kad stavljati.
Ako se tako radilo, i nije bilo problema, to je dobro. Ali to ne znaci da ih ne moze biti. Meni je to rizicno s aspekta sigurnosti.To godinama tako radi i nikad nikakvih problema u svakakvim uvjetima.
Zemeš akumulator s Fergiča. Njemu i tak ne treba.A ovo kaj veliš za daljinski meni se to ne sviđa, sprazne ti se baterije i kaj onda?