Takvo vitlo je imao jedan čovjek iz sela, inače bavi se izradom drva za ogrjev. Vitlo je imao godinama i koliko sam čuo da je bio jako zadovoljan, vitlo je prvo pokretao torpedo 7506, zatim massey 3070, fiat 6566 i na zadnje same drago 120. On je to vitlo doslovno ubio (nije baš najsmirenija osoba), sad ima tajfun 5,5t i kaže da nije baš zadovoljan ko što je bio sa kmb (sip). To sip vitlo je ili kopija kmb-a ili je to kmb vitlo koje su slovenci pod nekom licencom kupovali i stavljali svoju naljepnicu (što bi bilo i najvjerojatnije).
Dva izlaza kardana bi pojednostavljeno bilo to da je jedan za 540 okretaja, a drugi za 1000 okretaja kardana (euro sistem)
Što se kočnice tiče za to vitlo ne znam kako funkcionira, ali na krpanu recimo kočnica je automatska, znači čim se pusti špaga za aktiviranje vitla sajla se automatski zakoči, znači trupac se ne vrača nizbrdo, nego ostaje na mjestu sve do kad s ne potegne druga špaga (kočnica) i potezanjem se otkoči, tako da je to razlog za potezanjem i jedne i druge špage. A sad kako je kod tvojeg ne znam.