Evo mojeg Karas vitla izvukao sam sa njime ove godine cca 200 m drva radi bez greške:
A boga ti što je to pa ni nije nego za 20 meteri godišnje vući...8)
Rekao sam 200 m ,a ti izgleda ne kužiš se u to ,vidim da si iz Rijeke ,moj savjet ostavi se šume i vitla i posveti se barci i udici...:supz::supz:
Nemogu se ja hvaliti s takvim stvarima nisam ja hobi radnik kao ti da se falim granama , mekanim vitlom i Ursusom..
Ok ja sam hobi ,ti profesionalac ako imaš magarca za vuču drva budi sretan,,kažu nemoj se brinut" što ti kažu ,nego tko ti kaže ",napravio si svoj profil da bi vrjeđao javi se sa svog pravog profila nemoj biti kukavica...
Ja se ne hvalim nego stavljam samo postove kao i svi drugi,ako nekome to smeta nije problem ja to brisem,a ti nitkovicu pokazi svoje profi strojeve ,ako ih imaš ja odmah brisem profil,ali očito si neki tugimirovic koji je pun zavisti i e komentiraj vise moje postove...
Eh šta volim takve pametnjakoviče koji pljuju po tuđoj muci
Pa da baš čovjek i grane vuče vitlom i da je baš vitlo napravljeno od papira bitno je da se s tim zaradi nešto
A i kakav to moraš bit čovjek da ideš nekom pljuvat po njegvom stroju pa da je i baš za popljuvat,sve bi ja takve :axe: