• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šumarski traktori i vitla

tomislav.m.

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
68
imam traktor lamborghini 95ks duplak,2 šumske prikolice,vitlo krpan 5tsi,husgvarna motorke 359 365 i 372xp i u planu mi je kupiti ferca malog koji nebi ulazio u šumu nego samo za razvoz drva jer mi lambo stvara probleme gdje je usko dvorište ili ima nekakva nastrešnica pa nemogu proći

pozz, pitanje za Hrvoja dali znas za krpan vitlo od 5z dali je svako jednake velicine.jel bi mi mogo izmjerit na svom sirinu daske i visinu do koloture.

Zac540

Član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
604
pozz, pitanje za Hrvoja dali znas za krpan vitlo od 5z dali je svako jednake velicine.jel bi mi mogo izmjerit na svom sirinu daske i visinu do koloture.

Neznam dal ti kaj znači al Krpan 5t si kak ima Hrvoje ti ima veču dasku od Krpana 5t za balkansko tržište

tomislav.m.

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
68
Neznam dal ti kaj znači al Krpan 5t si kak ima Hrvoje ti ima veču dasku od Krpana 5t za balkansko tržište

ma meni bi odgovarala manja daska,imam krpana 4t.i radim dosta drva 1500met.godisnje.pa bi uzeo jos od 5t,isto krpan.a nepase mi puno veca sirina od ovog od 4t.zbog toga sto uvijek vitlo bude zakaceno kad vozim drva da mi nesmeta za prikolicu

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
ma meni bi odgovarala manja daska,imam krpana 4t.i radim dosta drva 1500met.godisnje.pa bi uzeo jos od 5t,isto krpan.a nepase mi puno veca sirina od ovog od 4t.zbog toga sto uvijek vitlo bude zakaceno kad vozim drva da mi nesmeta za prikolicu

moje vitlo je krpan 5t-si daska je široka 145cm kod mene je visina do koloture 140cm s tim da sam ja navario ploču cca 20 cm na dasku jer mi je bilo nisko za moj traktor ako kupuješ krpan 5t za njega neznam dimenzije

tomislav.m.

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
68
moje vitlo je krpan 5t-si daska je široka 145cm kod mene je visina do koloture 140cm s tim da sam ja navario ploču cca 20 cm na dasku jer mi je bilo nisko za moj traktor ako kupuješ krpan 5t za njega neznam dimenzije

ma mene zanima ta serija si.5t. a kako mislis da je bilo nisko zasto?

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
ma mene zanima ta serija si.5t. a kako mislis da je bilo nisko zasto?

to je vitlo bilo namjenjeno imt 565 kad sam kupio lamba nije mi pasalo jer je traktor duplo viši i kad spustim dasku u zemlju karda mi je stajo pod kutem kojim se nije moglo vitlati
vitlo je strašno jako
navrati do mene pa pogledaj:drinkers:

tomislav.m.

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
68
to je vitlo bilo namjenjeno imt 565 kad sam kupio lamba nije mi pasalo jer je traktor duplo viši i kad spustim dasku u zemlju karda mi je stajo pod kutem kojim se nije moglo vitlati
vitlo je strašno jako
navrati do mene pa pogledaj:drinkers:

ma meni bi trebalo stimat ja imam maseya 283 kad ovo od 4 tone pase trebalo bi i to moci bez problema

hanibal

Član
Tu od
21 Stu 2012
Poruka
81
pozdrav,,,,svima..

pa kanim ,kupiti vitlo,,,neko manje ajde4-5 tona bilo bi dovoljno ,,,,i postujem ljde i njihove patente,,no trebali bi uzeti u obzir,,,sugestije nas kupaca,,i koji to namjeravaju postati,,,,kako bi usavrsli svoje fabrikate i postali kokrentniji,,,,,,no zelio bih ,,da takodje karas i zenta razviju,,i hidraulicna sa daljinskim upravljanjem,,pa da konkurijau slovenicima i ostalima,,,,,,,,no sa obzirom na hr kao zemlju kontrasta i zala dobro i opstaju i egzistiraju,,,a o modernzaciji,,,,,,fabrikata,,,,evo,,vitlo sa polugom u zoni eu je zabranjeno,,pa stoga metnuli strik,,da se covijek udalji od slucaju prevrtanja,,,,eto to govori koliko smo,,,udaljeni od modernizacije,,,,,,,moram reci sam ,,video prikaz,,karasa,,djeluje skromno,kako je stanje u nas,,,no moram priznati,,da djeluje upecatljivo,i snazno,,,i za hrvatske okvire i potrebe,,manjih razmjera sasvim u skladu,,,,sa cijenom no danas su takva vremena da treba isprobati,,,,i ljudi bi vise kupovali kad bi isprobalii tako bi se trsli svi da uspostavi konkurencija i kvaliteta,,,no potrazit cu vase savijete,,,,,eto zahvaljujem svima

wendettooo

Član
Tu od
21 Lis 2012
Poruka
52
poslijednji radovi u sumi prije snijega i proba krpana 5t si :mrgreen:
kaj se tice vitla ja prezadovoljan,doslovno cupa samo mali ursus nema tu snagu da bi vitlo max. iskoristio!:gitarist:

suma 009.jpg

suma 010.jpg

suma 012.jpg

suma 013.jpg

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
To je ono što ja upravo pokušavam objasniti , redukcija je jednostavno PREmala

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
780
poslijednji radovi u sumi prije snijega i proba krpana 5t si :mrgreen:
kaj se tice vitla ja prezadovoljan,doslovno cupa samo mali ursus nema tu snagu da bi vitlo max. iskoristio!:gitarist:

Gdje si kupio vitlo?
Ja bi trebao slično,najbolje je kupiti novo.

Pogledao sam neke iz oglasnika,no dok uložim lovu u popravak rabljenog,bolje da kupim novo.

...daj tu stavi ime i lokaciju trgovine.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
dajte da vas pitam jel zna netko gdje ima za kupiti sajla za vitlo ali ona glatka ili je upresana ,gledo sam neki dan sto je frajer donio iz austrije polovnu sajlu sta je koristena u njihovoj sumariji,gledam ju i bolja je nego bilo koja nova sto sam ja vidio ovdje kod nas,polovnu je platio 1000kn 50m 12mm.
jos ako ima netko takvu nebi bilo lose da pukne sliku da se vidi o cemu mislim

EDIT:
http://shop.shforestrysupplies.com/index.cfm?fuseaction=product.display&product_ID=216 ovako nesta

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh