pa,cuj svake godine treba mi za grijanje toliko,a onda tu su i rojaci i oni se podmire,i stosta tako sa strane no kosinu velku nemos nikako savladat niti joj prici,mozda je moglo i manje ,polovno no ja to uspijem uvijek pohabat unistit pa treba malo jace,imam sum prikolicu guzaru ju zovem sam sam ju pravijo moze bez problema 3t vise nosit,gume od tama 110 12 bara natovarim maksimalno a vuce ju stari srbin od 60 ps ako je je put suh ok malo su traktoru celave gume pa tesko je ako je mokro nikako, planirio sam dovuci tako stablo cijelo do prikolice i onda natovarit,i ti velis da poteznica na vitlu nije za punu prikolicu,pa ja sam bas mislijo tako pa valjda moze 800-1000kg nosit nisam pito trgovca pa sta mu ja mogu,doduse su mali neki bolcnovi,vidi se,spodnji skripac to ti je ona niza fisna kolotura okrece se po horizontali a sluzi da se sajla sto nize spusti i teziste tereta kako bi se dobilo na stabilnosti sto vecoj kod teske vuce sajom no nije ona tako bas nize po meni je trebala biti jos ali kostruktor tako je odlucio jer da je niza smetala bi za trupce, farba se prilikom istotara dosta izgrebala ono pricaju kao neka tehnologija boja u prahu spricana meni vise izgleda skepana obicna farba jeftina i sve je malo sklepano kao da nije radjeno u sloveniji plocica sa tehnickim podacima nema je dok u sloveniji ima je ,pa neka kao muljaza mi izgleda za hrvatsko trziste,11056kn sa pdv na kucnu adresu,eto sto da ti velim