Da to su oni od firme Steyr naručivali ka i ovi iz Hv-ea tj MOB-a po sistemu malo izame dajte.Svi imadu takove uske točkove i gume.Nego oni iz Gradine sa 55 konja,vidi majmuna paintom si oboja lice mora da glumi James Bonda,hahaha,malo šale.
lanac,2 metra 7mm u sosnju si platijo sam 19 nesto eura i to na akciji tj neki za 3-5 t crveni plavi je nesto skuplji on je 8 mm a duzina 2i po trgovina je sa vitlima ima sakakvih cijene skupe no najbolje mahati sa parama pa se goditi sa trgovcom no opet carina porez pa u odnosu na hr kad se izracuna prevoz ha tu je to ja sam dobro pogledo u sloveniji i usporedio u hr kupip sam krpana kao po nekoj staroj cjeno 5 si 70 m sajla jos nisam probokao najmodernijo tehnologijom radjeno no jedan bolcn za polugu ne moze se ugrat samo jedva u jednom polozaju neprecizno plcica fabrikata o strju sa podatcima nema je u sloveniji ima je ,ja sam kupio kod varazdina neka im je firma maticna kao u sloveniji a filijala u hr cjene ne odudaraju u slo i hr tu je to nadlje vitlo koje je bilo kod trgovca i sto su mi dovezli ima malo razlike bolje se uvijek prezentira,a drugo doveze,,na spage je ,kako ce delati e znam budem piso mislenja sam da je malo napuvano a to je stari modela noviji modeli sve su slabiji izabro sam ga odokativno no nekako je bilo stabilno nesto mi je djelovalo jace no vidit ce se ima oko 390kg e sajla je celicna sa celicnom sredinom pa je dosta kruta ,poluga sa spagom za vucu dosta je teska i i velik hod ima,,kardanska osovina je dosta u strani sto nije bas dobro
da nemam takvo vitlo povjerovo bi u ovu tvoju priču koju sam jedva razumiogrin):
vitlo je sasvim ok malo treba vremena da se uštosiš sa špagama i kočnicomemo):ali možda previše očekuješ od vitla 5t