hrvoje01
Aktivni član
- Tu od
- 7 Pro 2010
- Poruka
- 1,362
Di ima novi krpan za 6000 jer ja ga trazim i ispod 6700 nema niš a kad nazoveš i raspitivaš se još traze ekstra za sajlu i prodaju filozofiju
čuj nisi na pijaci cijena je koja je nerd):
Di ima novi krpan za 6000 jer ja ga trazim i ispod 6700 nema niš a kad nazoveš i raspitivaš se još traze ekstra za sajlu i prodaju filozofiju
Da to ili si izostavil neku distancu tj.stavil je na krivo misto.Ima li neka konusna osovina kajlu, na dobošu ili si previše odpustil oni španer kojim se podešava vučna sila.Pišem napamet jer neznam koji je model,stavi slike.
ma nemoj se samo sekirati, jednostavno ti je to, ja sam rastavljo na krpanu a to bi trebalo biti podjednako, ako se malo kuzis skoro da sam mozes predpostavit sta prvo ide probaj ponovo.a sta si radio jesi mjenjo lezajeve ili?
A da nebi još to kupovao, na drugu stranu ide jedan klin i čao.Tebi fali nešto iz kategorije klizači šumarskih lanci ..odnosno ovaj dio ima utor u sebi oblika ključanice .
Treči red slika 1,2 i3.
Lanac prizvodi karakteristični zvuk kao i svi drugi prijenosi .
Gledaj dok vrti da ne zapinje ili da hoče "zajahati" tj. iskočiti .
Najbolji zvuk lanca je kad je mastan pa se čuje kidanje adhezione sile .
Ako te i to smeta ugradi remen xD
- nesmije ga puno namastiti, ulje niti pod razno, osobno podmazujemm samo sa tovotnom masti,
- svi ti inžinjeri su mi smješni kako se nitko od njih nije sjetio staviti remen, to bi bilo odlično,, hahahahaha