• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šumarski traktori i vitla

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
Tak nekako . Koturačom biraš pravac traktora da bi ga postavio da ide niz brdo.
Svaki mali traktor će takvim sistemom povući cca metar drva . Znači deset povlačenja godišnje.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,507
Tako smo i mi radili dok nismo vitlo kupili, ako ima mjesta kud može traktorom povlačiti.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,805
Evo @Kupljenec, otvorim fejs i prvo kaj mi izbaci je ovo vitlo
Imaš broj pa zovi za cijenu

Prilozi

• Screenshot_20201226-105455_Facebook.jpg
    Screenshot_20201226-105455_Facebook.jpg
    30.8 KB · Pregleda: 28

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,805
Veliš da ti treba za 10 metri godišnje, to ti je sat vremena vitlanja.
Ak je cijena povoljna to vitlo bu te izdržalo dok si živ, a pošto imaš 539 koji bi sa njime radio teško da ga budeš potrgao.

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
Navodno da je ovo vitlo malo sporije od Krpanovog. Al ja bi rađe orginal Krpana kupil, više zbog dijelova i servisa kad je blizu. I ak moreš, kupi novog i nemaš brige dok si živ. Jer je mala razlika u cijeni između rabljenog i novog...
A na ovo kaj @Željac piše, morem se samo nasmijati... Delam godinama s takvim vitlom i sa jačim 6-toncem pa morem reči da kad paziš nemreš niš napraviti, a ak si bedak da buš i Timberjacka uništil...

O

ObrisanŽ28

Guest
Nije jednostavno je vitlo prebrzo naspram krpana trga traktor i na gasu drvo prebrzo dolazi.
A ti si zamisli kako je to od grana i svega u šumi.
Krpan je bolji a nije ni skup u auto horvatu.

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
Neda mi se tebi objašnjavati jer kad vidim tvoju količinu nepismenosti, izgubim volju za svaki daljnji razgovor... 🤦‍♂️🤷‍♂️
I još jednom da ti ponovim: Traktor trga majstor koji barata sa njim, a ne da vitlo trga traktor...
Al ga j..i kad to nemreš nepismenom čovjeku objasniti...

O

ObrisanŽ28

Guest
Neda mi se tebi objašnjavati jer kad vidim tvoju količinu nepismenosti, izgubim volju za svaki daljnji razgovor... 🤦‍♂️🤷‍♂️
I još jednom da ti ponovim: Traktor trga majstor koji barata sa njim, a ne da vitlo trga traktor...
Al ga j..i kad to nemreš nepismenom čovjeku objasniti...
Ti si nepismen i jak preko poruka.
Dok te neko ne sredi nećeš stati.
Vitlo to ne valja ko ga proizvodi i dobro je.
Kvaliteta matrijala nula smeće.
To se s krpanom nemože mjeriti po čvrstini.
Ali treba to znati kad nisi nikad ni šume vidio.
A kamo da znaš što je vitlo.

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
Ti si nepismen i jak preko poruka.
Dok te neko ne sredi nećeš stati.
Vitlo to ne valja ko ga proizvodi i dobro je.
Kvaliteta matrijala nula smeće.
To se s krpanom nemože mjeriti po čvrstini.
Ali treba to znati kad nisi nikad ni šume vidio.
A kamo da znaš što je vitlo.
😂🤦‍♂️😂🤷‍♂️😂🤦‍♂️

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dobro dečki, malo idemo u krivom smjeru, nebumo tak. Ok vi meni svi govorite kak bi vama pasalo da sebi kupujete, razmem ali ponavljam meni netrba nekaj specijalno kad malo drva ja delam.

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
Rekel sam da bi na tvom mjestu kupil Krpana. Za tvoju raketu taman. Delam s takvom kombinacijom od prijatelja i to ide čist dobro. Vitlam do 1500 okretaja motora i ak nemre povleči, reže se na kraće. I nit bu kaj puklo, nit bu se kaj dogodilo. Jedino treba paziti kad se bočno vitla.

Na vrh