Novo sam uzeo, to nije za kupovati rabljeno.... ljudi rade s tim čuda, ni neznaš da je polomljeno itd.To si izeo novo ili rabljeno?
Malo proguglas, ja sam naručio kolotur preko weba i još neke lance. Kolotur je zakon stvar posebno kad vitlaš ispod ceste ili po nekim vijugavim putevima. Ne koristim ga često al kad treba je nezamjenjiv@F100666 hvala na sugestiji za vitlanje, svaka informacija je dobro došla ja sam totalni amater kaj se tiče tog područja…. Evo zapamtio donju koloturu zabetonirano a mogao sam polomiti samo tako….
@Tommy kupljeno je kod nas, BAMT MAče, a plaćeno je 3140€ za Cash ili jednokratno kartice cijena je ista. Imaju još 3 komada, stigla su u petak, ja sam uzeo
Jednomu subotu.
PS: mislite da je Landini powerfarm 85 ks prejak za njega?
E i gdje nabaviti onu koloturu za skretanje vitlanja preko okolnih stabala? To ne mogu naći a nebi volio vitlati ni u ludilu bočno….
Čestitam na kupovini i sretno sa vitlom. Ako imaš blizu nekog tokara može ti za isto para napraviti mnogo jaču koloturu. Dobre su i te što ti je ponuđeno. Po meni su nježne mali prečnik i nježno uležištenje ( sa jednim kruti kugličnim ležajem). Ako je kolotura sa piksnom to ne uzimaj da je džaba, nema sa tim sreće.E i gdje nabaviti onu koloturu za skretanje vitlanja preko okolnih stabala? To ne mogu naći a nebi volio vitlati ni u ludilu bočno….