Ma koje dvije osovine majcine? Mi na svojoj prikolici imamo 16" gume. Bile su gume od TAM-ica one sa cik-cak sarom, no obje su se potrosile. Silom prilika smo morali kupiti jednu KUMHO za kamione, i kostala je preko 100€ :shock: Dok je druga REKORD balonka. Ova kumho lakse "sjedne" pa ne mozemo neki teret voziti veliki, a da je i ona kao ova REKORD, bez brige ides kud god hoces koliko god mozes na prikolicu naslagat. Posto je kod nas suma u najvecoj rupi na svijetu valjda
IMT 539 zbog blata vozi 3 metra drva i rijetko se zapadne,a osovina drzi i cupkanja razna i zanosenje na onim kosim sipkama pred tockovima i nikad problema.
Osovina i felge su pravljene. Glavcine su sa zadnjeg trapa ZMAJ 780 kombajna, a felge su od TAM-ica, sa izrezanim srcima i napravnjenim novim, ravnim. Felge ni ne pomisljaju na motanje ili pucanje, a osovina je jaka ko sam vrag i nema nikakve potrebe za 2 osovine...
Savoris, vidio sam da je netko kod tebe prevrnuo prikolicu s drvima nedavno (mozda si bio i ti, ne sjecam se vise) i vjerujem da je teren stvarno zahtjevan... ali zar ne bi bilo bolje imati neku prikolicu sireg traga, da bude stabilnija, nego dvije osovine stavljati?