• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SUNCOKRET sjetva-žetva

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,661
Nisam probal, pa neću tvrditi.... kod mene je situacija da ja i još jedan sijemo suncokret, i problem nam je naći herbicid

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,988
Znači Express vam je Tribenuron, možete ići s Tribeom, Tributeom, Nuanceom, Trimurom, Toscanom, Granfanom, Tridentom, Trickom Trailerom itd... Samo gledajte gramažu aktivne tvari i tako je dozirajte. 😁

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
460
Screenshot_20260505_173732_com_hihonor_photos_SlotAlbumActivity.jpg evo i mog suncokreta, fali ga kako u kome redu, jedu ga zečevi, srne, vidim da jedu i cijelu sjemenku to su ptice, a napada ga i nesto i iz zemlje 🤣 e sad ima i nesto od suhe zemlje koji jos nije ni niknuo
Sve u svemu napadaju ga sa svih strana, osim kiša, jedino ga ona ne želi napasti

prozac

Novi član
Tu od
9 Velj 2018
Poruka
24
Ima li riješenja za zečeve osim puške, jer kaj rade neče se isplatiti više ga sijati.

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,988
Čujem da ljudi idu s Ornelom, navodno ima neki koji ne pjeni, tako treba pitati u trgovinama.

Pošto ja sijem duboko, moj će tek van ovih dana, ako budu jebivetri napadali, i ja ću štrcat Ornelom 😂

Najnoviji postovi

Na vrh