pa i o tome sam razmišljao,ali kakve grijače staviti da upuhuje topli zrak,a ne da ga isprži,a ako ga stavim u bubanj,onda može i na deblje,jer se vrti,razmišljao sam staviti grijalicu(puhalicu),ali kako znati koliko je suhi,ima negdje neki jeftini vlagomjer
to sam i ja mislio,ali ako stavim u bubanj onda može ići na deblje jer ga miješa,koje grijače bi dobro staviti,dali trba pustit da kukuruz "zakuha"na vrućem zraku
razmišljao sam staviti grijalicu(puhalicu)samo neznam koliko sušiti,tj kad je suh.ima negdje za kupiti jeftin vlagomjer:icon_e_smile:
Za toliku količinu možeš napraviti okvir, dno od perforiranog lima i samo spojiš na malo jači ventilator. Ako bude malo, ubaciš neke grijače ispred toga i to je to. Sve na struju, a možeš sušiti i povrće, voće, bilje za čajeve...
to sam i ja mislio,ali ako stavim u bubanj onda može ići na deblje jer ga miješa,koje grijače bi dobro staviti,dali trba pustit da kukuruz "zakuha"na vrućem zraku
razmišljao sam staviti grijalicu(puhalicu)samo neznam koliko sušiti,tj kad je suh.ima negdje za kupiti jeftin vlagomjer:icon_e_smile:
Posljednje uređivanje od moderatora: