Momci a i djevojke, ovako, molim Vas pomoć!
Dakle, nerast EU landras čistokrvni, starosti 12 mjeseci ima problem pri "skakanju"!
Naime, hranu redovno uzima, ponašanje normalno, kretanje omogućeno i uredno, stolica uredna...
Kad mu dode krmača, njuška je, nadiže nosom, ali ne zaskakuje...
Prije neki dan ištrcavao je spermu pored krmače, ne skočivši na nju.
Budući da se radi o mladom nerastu uzrok može biti psihološke i organske naravi, budući da nema vidljivih organskih promjena prehrana je po meni ok barem iz onog što si napisao pretpostavljam da je psihološki problem ako uopće i je problem. Po mom mišljenju dobio je strah od krmače te se boji skočiti na nju ili se krmača nije tjerala kako treba pa nije bio zainteresiran za skok a bio je (nadražen) tako da je ejakulirao bez kontakta sa krmačom. Koliko često je skakao? dali je koja koja stara krmača bila gruba prema njemu? kakovi su mu papci jer mogli bi ga boljeti kad se osovi na stražnje noge a u hodu ne mora pokazivati probleme. Sad sam se sjetio jednog svog nerasta Duroka koji nije htio sići sa krmače kad obavi posao htio je ugristi i nikoga nije puštao blizu
Pozdrav...
Imam krmaču po prvi puta i prije mjesec dana se tjerala, došao čovjek s nerastom prvi dan, on obavio svoje, ali čovjek navratio i sutradan s pratnjom i opet ista priča, skok i malo šetnje po oboru i to je to! E sad, da li je ona ostala suprasna ili ne? Čovjek mi je rekao ako se ne bude opet tjerala za 20 dana da je ostala suprasna! Da li je to istina? Moja ždere hranu k'o luda i kao što reče prošlo je već 30 dana, a ona je mirna!!!
Znam da vi svi znate odgovor, pa vas molim za potvrdu ili....