znalo se je i kod mene dogoditi da bude žiškov, ali to nisam primetil da im smeta, ali sam lani videl i ove godine koje je god zrno skalano je više manje plesnivo, pa se bojim da to nije uzrok kaj neće ostat bređe odnosno da su od toga te ciste na jajnicima nastale i da ništ z njih više, sad taj megacid, to služi čemu odnosno to nekaj slično tom minazelu? malo sem dosaden, ali kad neznam moram pitati...
Nisi "dosaden" am smo tu da si pomognemo i razmjenimo iskustva!!:icon_keel:
Za taj minazel nikad čula a Megacid je za najzahtjevnije uzgoje odnosno kada hrana ima slabu kvalitetu a to je moj ai tvoj slučaj, ima zaštičene organske kiseline i probiotike i veli da učinkovitu regulira crijevnu mikrofloru prasadi. Sada sam se sjetila da ima i sano takav neki preparat protiv tih mikotoksina ali neznam dali je i kod loše kvalitete hrane.
Jedan od simptoma mikotoksina je i kod recimo nazimica da im stidnica bude cijelo vrijeme otečena ,crvena i recimo okruglog oblika bez obzira dali se tjera ili ne.
E fala ti na odg. i još nekaj to samo odojcima daješ ili i krmačama odnosno nazimicama, mislim na megacid?
pa tako mala cijena to je ziva sramota,mislim ljudi nemojte se ljutit ne zelim nikog uvrijedit ali kod nas cijena odojka ide od 22 pa cak i vise.....a stokilasi i tezi idu 18-19kn
pa tako mala cijena to je ziva sramota,mislim ljudi nemojte se ljutit ne zelim nikog uvrijedit ali kod nas cijena odojka ide od 22 pa cak i vise.....a stokilasi i tezi idu 18-19kn