Lambo, koju brojčanu oznaku greške ti pokazuje na kontrolnoj ploči M10 ili M11? Ja sam "ponosni" vlasnik Hurlimana XA86 2007 godište koji je brat blizanac tvome R2 . Još dok je bio pod garancijom, za prvog pravog hladnog vremena "poludio" je i počeo je pištati alarm. Oči su mi skočile ! Što je sad ovo? Jučer je bio u redu a danas katastrofa. Nazvao sam Trgo-geu i pitao što je to? Prvo su me pitali koji broj greške pokazuje na displeju. M10 dobro . Sad si legnite ispod traktora s lijeve strane i gledajte 2 indikatora na getribi kraj rezervoara.Jedan je ravan ,a drugi je zašarafljen u koso. To je taj! Tog treba malo odšarafiti za oko pola kruga. To sam uradio i probao upaliti makinu i nema greške, nema alarma. Taj indikator broji okretaje nekakve osovine i izgleda da su "fulali"navoj na indikatoru jer mu pojede vrh i onda krivo daje podatke kompu. Drugu jesen u branju kukuruza ponovno poludio, poludio i ja jer više trik sa odvrtanjem nije palio. Novi indikator cca 1200 kn??? Normalno garancija istekla, a kako bi drukčije i moglo biti.Uz malo vike i prijetnji "reklamom na poljo-forumima i novinama, došli dečki za tjedan dana, i besplatno promjenili indikator. Taj je izdržao cijelih 38 radnih sati! KATASTROFA! Ponovno zovi,moli, prijeti ,skači, i promijenili opet. Mehaničar iz Trgo-gee mi je rekao da im je rekorder bio XA 86 koji nije izdržao s tim kvarom od Nedelišća do Dravskog mosta -par kilometara vožnje. Taj je još gore na traktoru, i njega sam lani morao malo odvrnuti jer je ludio alarm, ali za sad ide. To im je kronična bolest.