• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tecaj za herbicide i sl.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Moji su išli za to pa još ništa nisu dobili.
A i kasnije su rekli da nositelju i članovima OPG-a to nebi trebalo, nego recimo onom radniku koji radi kod tebe.
E sad ako laže ovaj u savjetodavnoj, lažem i ja.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ma više ne znaju kako da napune blagajnu :/ I što je najgore kad zoveš zbog nečega da ti pojasne 3 osobe imaju 3 različite verzije.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Moji su išli za to pa još ništa nisu dobili.
A i kasnije su rekli da nositelju i članovima OPG-a to nebi trebalo, nego recimo onom radniku koji radi kod tebe.
E sad ako laže ovaj u savjetodavnoj, lažem i ja.

ma kad pogledate , logika je na njihovoj strani ..samo ta logika nije održiva na selu nego samo u foteljama .
zašto , pa primjer , ne mora vlasnik firme imati položene kategorije za vožnju kamiona ako ima 10 vozila a on ne vozi ..takva situacija je moguča i na OPG-u

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Nemam pojma, kod nas je to subvencionirano od strane Županije i Općine tako da nije skupo, a danas sutra kad čika Inspektor Korumpirović dođe imam to g*vno pa me nadam se neće imat' za šta seksat...

BTW: Dali OPG-ovi trebaju imati fiskalizaciju ukoliko neki proizvod prodaju na svom kućnom pragu? Mi smo se o tome raspitivali i dobijali smo različite odgovore na šta smo na kraju uzeli fiskalizaciju jer ne daj Bože inspekcije.

Razmišljam na način da ti oni uzmu PDV svejedno i na vino plaćaš carini porez tj. na proizvedenu količinu i onda još preko fiskalizacije od svakog računa ide 25%...

Najnoviji postovi

Na vrh