Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Nisi u pravu, zašto 4. razreda i kojeg?? osnovne, srednje..i sa 3 razreda se završi srednja škola, a šta je s onima koji nemaju srednju školu..
stoga piši kako je propisano..."Presliku svjedodžbe/diplome o stečenom obrazovanju"
Dobro jutro! Plati i to je bitno!
Nemru nas koje to zanima i koji drže do toga naučiti nikaj posebno kad uglavnom sve znamo, a oni nemarni budu i dalje nemarni, s ispitom ili bez njega.
Baš tako - bljak.
Da nam ja vlada sposobna,socijalna i pametna,podijelili bi nam iskaznice ko u drugim državama .U vrijeme socijalizma,ako si u nekoj tvornici radio deset godina neki posao,dobio si internu kvalifikaciju jer se podrazumjevalo ako posao radiš tako dugo,onda ga i znaš raditi.i kao nagradu su dobio još i veću plaću.
Pa sami smo si krivi. Svi hrle ko da se dijeli badava.
Ste čuli kad za građanski neposluh?
Trebalo je bojkotirati legalizaciju, tečajeve za motorne pile, ovo...i sve kaj je propisano na takav način. zakaj Komora nije poduzela nikaj u tom smjeru?
Ako su već htjeli obrazovanje širokih masa, onda je to mogla odžati PSS, koja ionak zimi nema previše posla, a da ljudi samo plate trošak ispita i izdavanja dokumenta (50-tak kn).
Da se razumijemo, ja sam za znanje, a ne za formu. U HR se sve počinje svoditi na to.
Ako svi zadovolje formu, tko bu onda radil? Već sad se vidi da mladi ljudi nemaju gdje ni od koga učiti, a imaju diplome ove i one...