stjepan168
Aktivni član
- Tu od
- 6 Ožu 2013
- Poruka
- 973
Dali netko zna nesto o tim tecajevima ,navodno nekih 15tak sati.naravno uz placanje?????
Dečki, nije baš tak. Uvijek se navči nekaj novoga, čak i od predavača koji nije nikad videl špricu ili se, pogotovo, njome i služil.Upravo tako,kaj se tice mehanizacije i kaj se tice znanja?
25 let si znal spricat i znal da moras imat masku,da nesmes spricat niz vjetar da nesmes ostatak blizu pitkd vode ispraznivat. Sad po novom ti to mora neko objasnit za tvoje novce.
Stvarno se dela telce od nas i trazi samo nacin da se lova izmuze.
Ko to sad treba polagati taj tečaj, onaj ko kupuje pesticide ili onaj ko prska s njima, ako se moje pg vodi na oca i vodi se da on kupuje pesticide, a nema nikakvog kontakta s njima, znači niti ih istovara kad ih dovezu niti s njima prska ili brat i ja koji smo prijavljeni ko zaposleni na pg i sve prskamo.
Ili potkupiti inspektora domaćim sirom i vrhnjem, možda još s malo narezanog pod 45°, zavisno o težini prekršaja... pa mi Hrvati a da ne možemo zaobići kakav propis ili pravilo:icon_rofl::icon_rofl:
Budimo realni kad ovi eu paraziti smisle nesto novo i najdomisljatiji Hrvati blenu na to. Ipak im je jedini posao smisljati kako nam izbit novce iz dzepa.Kakvi bi mi bili Hrvati kad nebi znali za...obići sustav