Prelistaj malo i videces da je obuhvacen i 335(hidraulika i ostale razlike),samo nije napisano na naslovnoj strani da je za 335.
Imam katalog rezervnih dijelova, ali on ti ne može pomoći. Viđo sam par puta tu presu u kombinaciji s IMT 539.
Pozdrav svima.
Imam jednu molbu, ako netko ima tehničke upute,
na bilo kojem jeziku (izuzevši pisano na ćirilici i arapskim znakovima jer ih ne znam) za visokotlačnu balirku Claas Markant 40,
trebam podatak kolika je potrebna snaga traktora.
Pa ako netko ima bio bi zahvalan..
Pozdrav ekipi ima li tko mozda manual ili spare part list za balirku class markant 51, unaprijed zahvalan... Ako koga zanima nasao sam za class 50 i 52
Nažalost nemam manual za balirku koja tebi treba, ali ukoliko ti imaš manual za claas markant 50 balirku bio bih ti jako zahvalan jer tražim ga već mjesecimarayer:
imam ja takvu balirku vec 15 godina i ju vucem sa IMT 533 a najbolje radi sa MF-om 133 samo to je mala balirka ne moze progutati veliku masu jer radi dosta niske bale ali meni se OK.
Razmišljam da bi neke takvoga kupiti i pogoniti sa TV 730,
kolike sam uspel saznati od klas uvoznika po papirima za MARKANT 52 je dovoljno traktor snage 28 ks po tvorničkoj preporuci, za 40 nemaju podataka jer je stariji mode, ali vele da je dostatno nekih 20 konja...
Jel ima netko možda katalog rezervnih dijelova za traktor ZETOR 5011 konkretno mi treba za mjenjač? Hvala!
jeli ti paše od 5211?