• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tehničke upute poljoprivrednih strojeva

danijelP7b

Član
Tu od
20 Srp 2009
Poruka
142
Pozdrav, jel ima netko od vas radioničko uputstvo za traktor LTZ 60AB 2000 godina trebam za susjeda nedavno kupio taj traktor odnosno mjenjao za svoj sad bivši IMT 560 za ovaj LTZ pa nije dobro pogledao traktor uglavnom se događa to da ona ručica sa desne strane sjedala to je reduktor za spore i brze brzine i zna povremeno iskočit kad je u sporima a u brzima zna zaglavit pa bi to sad raskopali da vidimo kaj se događa pa bi dobro došlo radioničko uputstvo...sad nedavno je imao veselje u šumi kad je uz brijeg traktor iskočio iz sporih zamalo nastradao...Koliko sam vidio veselje je jer se treba skinuti kompletna kabina sa traktora da bi se izvadio poklopac mjenjača gornji ....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Reci mu nek se toga riješi čim prije.

razor604

Član
Tu od
19 Lip 2014
Poruka
95
Meni po opisu zvuci kaoda je savinuta vilica jer u jednima zaglavi (ode daleko) a iz drugih iskace (slabo uzubi). Moguce je i da su kuglice sa federom koje drze sipku vilice oslabile ili se poglodale.

danijelP7b

Član
Tu od
20 Srp 2009
Poruka
142
Budemo videli kad raskopam traktor, bude veselo dok skinem kabinu, da su barem rusi napravili da se podnica od kabine može zasebno skinut bilo bi puno jedostavnije...

Ako neko ima radionicko ili kakvu šemu dobro bi došlo prije nego ga rasturimo ������

Posljednje uređivanje od moderatora:

Mrk

Član
Tu od
30 Stu 2008
Poruka
201
Molim pomoć,trebam uputstvo za rukovanje i katalog rezervnih dijelova za kombajn Deutz Fahr M 33,60, 1991 godište

Može od ĐĐ 33,70

Mrk

Član
Tu od
30 Stu 2008
Poruka
201
Možda se ne razumijemo plačam sve troškove kopiranja i poštarinu onome tko mi može to poslati.

"Mićo" ti si imao ĐĐ 3370 ,ako ga još imaš možeš pomoći?

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Hvala ti,ova prva če bit dovoljno a od motora sam našo i kopiro.:drink:

Gogo3

Novi član
Tu od
7 Velj 2016
Poruka
1
Novi sam ovdje na forumu, godinama pratim ovaj forum al nisam aktivno sudjelovao..
Tražim radionički prirucnik za Fiat 80 90, hvala!

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Evo ako tko zatreba za izradu diobe rupa!
2d9afcd863c27336eccf44a0fc2ab3eb.jpg

elmagio

Novi član
Tu od
29 Velj 2016
Poruka
1
Pozdrav,

Ima li netko možda servisnu knjigu ili popis dijelova za Fiatagri Hesston 5670 auto?

Hurki

Član
Tu od
20 Tra 2013
Poruka
245
Ima li možda netko katalog dijelova za prskalicu MIO 410l, VTP 70?

Na vrh