• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Teleskopska AKU pila

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,824
Obzirom da se više ne budem baš tak jako brzo mogao pentrati po voćkama i rezati visoke grane, moram več sad početi razmišljati o načinu, kako da napravim rezidbu voćaka, sa zemlje.
Nisam imao priliku isprobati sličnu pilu, pa me zanima ako netko od forumaša koristi bilo koju robnu marku, da bi napisao o svojim zapažanjima. Kako se to ponaša u praksi, kakva je snaga optimalna i ostale meni za sad nepoznate, a možda jako bitne karakteristike.
Slika je s Interneta i samo ju postavljam za ilustraciju da vidite što me zanima.

348290_2-1.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh