• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Teleskopska AKU pila

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,826
Obzirom da se više ne budem baš tak jako brzo mogao pentrati po voćkama i rezati visoke grane, moram več sad početi razmišljati o načinu, kako da napravim rezidbu voćaka, sa zemlje.
Nisam imao priliku isprobati sličnu pilu, pa me zanima ako netko od forumaša koristi bilo koju robnu marku, da bi napisao o svojim zapažanjima. Kako se to ponaša u praksi, kakva je snaga optimalna i ostale meni za sad nepoznate, a možda jako bitne karakteristike.
Slika je s Interneta i samo ju postavljam za ilustraciju da vidite što me zanima.

348290_2-1.jpg

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,787
Imam takvu sa slike, mana joj je da treba za razne dužine ubacivati komade između, nije teleskopska. Treba malo pripaziti dok se reže da se ne naslanja previše na nju jer hoće stati, doduše sad je još novi lanac pa grabi ko lud. Rezao sam grane do cca 10-12 cm i ide, ali treba barem 5Ah ili više za nju. Snage na njima nema opisane tako da nemam pojma kolika je. Realno kad je skroz na najvećoj dužini zbog same težine motora sa lancem nije baš moguće držati ju na vagi. Dobra stvar za pokoju granu odrezati u svakom slučaju.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,826
Super, hvala ti. Moram od nekoga čuti, jer reklame su jedno, a iskustvo u stvarnom radu i životu nešto drugo. :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh