Pozdrav, pa vjerujem da većina je, a zašto ti je to važno? Baš si htio saznati koliko ti traktor ima kg, ili zbog nečeg drugog?Pozdrav forumaši
Da li ste vagali svoje traktore i koja je njihova težina
Evo jučer sam išao po sjeme i gnojivo pa sam stao na vagu sa svojim zetorom sa full tegovima i evo rezultata
3520 kg za traktor bez prednje vuče
Nisam sa njim radio teške poslove i nemam toliko iskustva i prakse, motor ima ako se ne varam 34kW (3cilindra), od toga sama težina traktora je oko 3t. Ovisi kakva im je getriba, o tome će više znati reći poznavatelji/vlasnici Zetora.A 5245 ?!? Je to preslab motorček za taj tenk?
To sam dosta komentara vidio da jest preslab, ali ja osobno se ne bih složio, uzmi IMT549 sa duplom vučom koji je po snazi motora tu negdje ako se ne varam, ali je možda i tonu lakši (opet ako se ne varam) zapneš u blatu sa IMT on će skakati kao baran...ali u mjestu, onda dođeš sa 5245, zakopčaš se pred IMT, ugasiš IMT, ako mu je puno prva brza onda 4. ili 5. spora i on iznese i imt i teret...dalje, imt će možda brže orati u laganoj zemlji, kad je idealno oranje, ali zetor će jednako orati i u teškoj zemlji i po klizavom...ali ok, to je samo moje razmišljanje bez uvrede vlasnicima imt.A 5245 ?!? Je to preslab motorček za taj tenk? Pitam, jer 5211 mi je samoj granici kilaža/konji..i isto je min 2.9 t