tibor88
Aktivni član
- Tu od
- 3 Ruj 2007
- Poruka
- 2,386
svi se predstavljaju pa bi bio red da i ja kazem nesto o sebi nakon toliko vremena.
clan sam foruma od 03. 09. 07.
vecina vas tada nije ni znali za Forum, tako da nema potrebe da mi zelite dobrodoslicu :rolleyess:
kao sto nick kaze, zovem se Tibor, 88. godiste. dolazim iz okolice Kutine. pisem bez kvacica i crtica, navika sa pocetka foruma
bavimo se uglavnom ratarstvom, na nekih 20 - 30kj. kako koje godine :rolleyess:
i dalje se trazimo, prosirivati ili ne, isplati se ili ne.. :roll:
uz to drzimo 25 ovaca uz tendenciju prosirenja..
masinerija sa kojom radimo doma je imt 533 :supz: kupljen pred 2 god (cudo od traktora), nedavno prodan MF 3050 , trenutno u potrazi za necim brzim/boljim/jacim.. edit: nakon potrage kupljen mf 3080..
kverneland 3 X 12-16, tanjurace olt tof 33, olt 20 diskova, rotodrljaca frigo roteritalia 2,5m sa liftom, hassia za kukuruz 4 reda, rasipac amazone 800 litara, olt gama 18, kultivator imt 2 reda, prikolica 4t koja je s godinama narastla na 5 tona, sumska prikolica home made ,okretac sijena panonija 240, sprica 330 l.. mozda bi se naslo jos ponesto ali nemrem se sada sjetit. kasno je..
e da, lada niva, 1,9td za lov i ispomoc te obilazak polja.. :gitarist:
veceg nazalost vise nema u dvoristu:
slike ce se pomalo nadopunjavat..
pozdrav svima i ugodno druzenje na forumu
(ps. alpski brak jazavcar na slici se zove Bor, borislav od milja ali djabe vam to ako mu se ne svidjate )
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=WGnEdrdINIE[/YT]
clan sam foruma od 03. 09. 07.
vecina vas tada nije ni znali za Forum, tako da nema potrebe da mi zelite dobrodoslicu :rolleyess:
kao sto nick kaze, zovem se Tibor, 88. godiste. dolazim iz okolice Kutine. pisem bez kvacica i crtica, navika sa pocetka foruma
bavimo se uglavnom ratarstvom, na nekih 20 - 30kj. kako koje godine :rolleyess:
i dalje se trazimo, prosirivati ili ne, isplati se ili ne.. :roll:
uz to drzimo 25 ovaca uz tendenciju prosirenja..
masinerija sa kojom radimo doma je imt 533 :supz: kupljen pred 2 god (cudo od traktora), nedavno prodan MF 3050 , trenutno u potrazi za necim brzim/boljim/jacim.. edit: nakon potrage kupljen mf 3080..
kverneland 3 X 12-16, tanjurace olt tof 33, olt 20 diskova, rotodrljaca frigo roteritalia 2,5m sa liftom, hassia za kukuruz 4 reda, rasipac amazone 800 litara, olt gama 18, kultivator imt 2 reda, prikolica 4t koja je s godinama narastla na 5 tona, sumska prikolica home made ,okretac sijena panonija 240, sprica 330 l.. mozda bi se naslo jos ponesto ali nemrem se sada sjetit. kasno je..
e da, lada niva, 1,9td za lov i ispomoc te obilazak polja.. :gitarist:
veceg nazalost vise nema u dvoristu:
slike ce se pomalo nadopunjavat..
pozdrav svima i ugodno druzenje na forumu
(ps. alpski brak jazavcar na slici se zove Bor, borislav od milja ali djabe vam to ako mu se ne svidjate )
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=WGnEdrdINIE[/YT]
Posljednje uređivanje: