• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tibor88

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
kompozicija spremna za sutra.

traktor malo ociscen, prikolica predihtana, promijenjena jedna losija guma na njoj, stavljen trokut..

B

BAGERISTA

Guest
Prava pila,,,,,,,,,,,a bogami i prikolica je da se pogleda............:prayer::prayer:

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
a cuj, nije uredu da samo ti imas zglancane strojeve i u istim bojama :mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
:mrgreen::mrgreen::supz:u pravu si.....
ala ga je lipo vidit zakopčanog,,,ovako,..i uređenog
Reci šta ideš na registraciju,,ili kreče se vozit,,,,s prikolicom..

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
trebala bi se repica brat sutra. zato se i mora predihtat prikolica, zatvorit svaka rupa.
a registracija je u planu, samo nikako da dodje na red..

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
MF je na svakoj sliki sve ljepši..:partyman:

Koliko RS si napravio do sada?

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
iskreno da ti kazem, neznam :scratch
moram priupitat gazdu jel prati..

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Stvarno drzis do stroja i svaka ti cast. Moj je Masni u koma stanju, jos nije opran od sjetve... a toliko neradnih dana jos ovo vruce vrijeme... e budem ga danas malo spicanio. Dobijem volju dok vidim kako to lijepo moze izgledat.
Rucam pa odo montirat miniwash!

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
sad sam se sjetio jednog čovjeka kod mene koji isto ima Maseya 3080, i nije ga oprao od kad je kupljen, a kupljen je prije 5 godina, on veli da je to nepotrebno trošenje vremena.

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
bas sam to s kolegom komentirao danas. veci nam je obojci gust oprati i ocistiti traktor nego auto. neznam kada sam prao stakla na autu zadnji put a recimo prije ove zadnje slike sam uredno oprao na traktoru iznutra i iz vana.

sjedim danas kod kolege za stolom i vrtim casu u krug bezveze a ovaj me gleda i kaze, ti bas volis polirat stvari.
polirao sam izmedju ostalog 533 :lol:
ali nije da sad bolujem na to da se nesmije zamazat ili provest kroz granje neko. samo eto, nije mi problem odvojit sat dva i sredit ga. barem u zetvi da bude cist..

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
ovaj moj auto ne pere uopće, jer ima svake godine drugi, a auti su svi preko 20 godina, on je inače mehaničar pa krpa svakave krame. oko kuće ima jedno 30 auta, kombija i svega, najlona od bala još od preklani, do lani je imao na sred dvorišta rastavljenog zmaja 780 u zadnji šaraf i to je tako stajalo godinama. nije da on nema kad to pospremiti nego ne želi jer mu očito ne smeta

I meni je veći užitak prati traktor i glancati ga nego auto, možda zato jer nemam Porsche ili Ferrari, a onda da imam neku makinu od 200ks opet bi nju radije prao.

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
novo zeljezo, tj plastika u ovom slucaju, u dvoristu..

lesko 600l, 12m grane, triplex dize, hidraulicna nivelacija, el otvaranje glavnog ventila i svih sekcija te set uskih slapa za masnog koji ce za sada nositi spricu..

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
ma pusti ti prskalicu,nego daj reci,koje su dimenzije šlape? ,gdje si ih našao? i koja je cijena? :D

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
dimenzije su 9,5x28 i 9,5x44
nadjene su preko oglasnika a cijenu neznam tocno. moram pitat ponovno direktora. uglavnom ispod 2k €

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
ako pašu bez prepravaka,nisu niti skupe.
samo 9,5 hmm,hmm,bojim se da bi mogao imat problema u kakvoj kaljuži :blackeye

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
ja sam isto htio sto sire ali nazalost to je bilo u ponudi. bile su na 3060 pa su nize od ovih sto su sada gore.
ocekujem da ce masni sa tim gumama bit glavni predmet sprdnje u selu :lol:

takve uske gume ima jedan gazda u blizini na exploreru 90 pa kaze da nema nikakvih problema radi sirine tj nedostatka iste..

neznam, vidjet cemo kako ce se ponasat s tim..

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Čestitam na kupnji svega:supz:

SAMO,zašto niste uzeli hidraulično otvaranje grana??
Uz svu ovu opremu hidraulično otvaranje je skoro pa najbitnije kod šprice..

Felge i gume prava stvar,tražim i ja nešto za svog Claas-a da mogu s njim špricat..

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
u nekoj buducnosti ce se kupovati jos jedan traktor manji od ovog mf-a.
na ovom bi bilo dovoljno izvoda za hidraulicne grane ali kada se bude kupovao neki za medjurednu obradu, pitanje kakav ce biti i koliko ce izvoda imati.
to je jedan od razloga. a drugi je jos ovo, jos ono i za cas si na cijeni da na dupe padnes..

Najnoviji postovi

Na vrh