• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tko je odakle?

• Temu pokrenuo krx pozega
  • Datum prvog posta
V

Vjerni983

Guest
Ja sam iz Dubrave kraj Vrbovca di se nalazi i tvornica GRAMIP za koju je večina vas i čula

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Ja sam iz Remetinca, mjesto u blizini Vrbovca, mnogi na pomisao i samo ime mjesta pomisle na "zatvor".A može se i kod mene izvršavati kazna, radom....:rolfer::rolfer::rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
Ja sam iz Remetinca, mjesto u blizini Vrbovca, mnogi na pomisao i samo ime mjesta pomisle na "zatvor".A može se i kod mene izvršavati kazna, radom....:rolfer::rolfer::rolfer:

Dobra......:rolfer::rolfer::rolfer:,ako me bude trebalo ugostit malo na neko vrijeme,,,kaže žena da sam i bogu i narodu dosadija,,,pa eto čisto pitam..
Mogu radit,,,valjda ču ozdravit do onda,,,,,:rolfer::rolfer:,,samo me goni nije problem,,,gone me i doma...hehehehehheee

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Dobra......:rolfer::rolfer::rolfer:,ako me bude trebalo ugostit malo na neko vrijeme,,,kaže žena da sam i bogu i narodu dosadija,,,pa eto čisto pitam..
Mogu radit,,,valjda ču ozdravit do onda,,,,,:rolfer::rolfer:,,samo me goni nije problem,,,gone me i doma...hehehehehheee

Auuuu care a ća si bogu zgrišia.... kažeš i ženi dojadio.... ajde neka bude volja tvoja, bog s tobom, duh sa ženom tvojom.......

B

BAGERISTA

Guest
Auuuu care a ća si bogu zgrišia.... kažeš i ženi dojadio.... ajde neka bude volja tvoja, bog s tobom, duh sa ženom tvojom.......

Ma niš,,a ki ni,,sve su tu negdje,,samo je razlika u broju godina,,malo viša-niža,neka plava neka crna,malo ima veče malo manje obline(da ne buden bezobrazan),,,ali SOFTWER,,im je isti...:rolfer::rolfer:

A ne puštaju me niš da delan jer moram odmarat,pa sam im svima lagano dopi...ja,a ja ko me nezna,,za zajbavat i sr..t gluposti sam prvi........:rolleyess::rolleyess:pa kad je nažderem onda je po kuči:axe::axe::axe:a,ja lagano :cool::cool:još su sad i dijeca na mojoj strani,ako vide da im se isplati:rolfer:

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Ma niš,,a ki ni,,sve su tu negdje,,samo je razlika u broju godina,,malo viša-niža,neka plava neka crna,malo ima veče malo manje obline(da ne buden bezobrazan),,,ali SOFTWER,,im je isti...:rolfer::rolfer:

dobra, dobra :D

G

GROF

Guest
.,e da TOČNO!, moj prijatelju BAGERISTA!
., ma nis se odma mogal siti, ovo, po pitanju žene! a u čemu je ona prava stvar!?., a to je to; SOFTWER!., imadu sve isti SOFTWER!., i to sve odreda od istoga proizvodjača i dobavljača!; made in Cinaaa!.-
., kad sam to vidil, odma je puno stvari jasnije!,...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,938
Samo im je elektronika različita i kut paljenja

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Ako si kada štelao paljenje na autu,štela se kut a ne točka

Ove dvije riječi su vam blisko povezane, zašto jer istina štela se kut paljenja, a kut paljenja je točka gdje počinje proces.......

B

BAGERISTA

Guest
Dobro ste se vi razgrmili (točka-kut),,,ali bitno da se u konačnici svede na isto..........:rolfer::rolfer:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Ako si kada štelao paljenje na autu,štela se kut a ne točka

pročitaj prijašnje postave, pa možda i shvatiš o čemu je riječ.
A naravno da znam da je kut paljenju, kad mi je to struka...,
ali ovdje nije nitko pomišlja na klasičan SUI motor

Na vrh