Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,928
Na novijim amerikanerima, postoji li oznaka "0" kad se steže na tom jednom vijku (od tri) da "daje" centrirano?
Stezanje komada samo jednim dijelom vrhom pakne, kada se nekoliko puta desi da se okrene komad prilikom obrade u steznim paknama, tada se pakne oštete i onda nevaži to "0". Moraju se prebrusiti. Nakon brusenj određeni period su u nuli dok ne pretrpe sranje.Na novijim amerikanerima, postoji li oznaka "0" kad se steže na tom jednom vijku (od tri) da "daje" centrirano?
I ja prodajem nožem i onda umjesto noža upustim brusilicu da ih precizno dotjera. Ako pakne u amerikaneru nemaju rotacije mislim da je badava brusiti, nepostoji drugi parameter mjere. Obavezno moraju biti na sili stezanje , ako nisu napate opet džaba rad.Ja sam na brusilici za okruglo brusenje brusio pakne na amerikaneru,ali na strugu obradim nozem lagano. I opet ne znaci da ce na jednom stezanju centrirati 100% na 0 ali se zato koriguje stezanjem na drugom i trecem kvadratu i centriram u stotu.
Veći su problem staze i mjesta do kud je doprla voda. Mnogi motori rade cijeli život na kiši.Bila vani pa je pokisla moram motore rastavit i posušiti.