tokarpz kaže:
A što se tiče tarupa dao sam 800 eura noževi kažeš pašu od
sipa e hvala probati ću pa ću vidjeti..
Kupio sam ga tu kod nas u Ferovcu kod Kutjeva
Ja sam za svoj dao 4 000 Kn s NOVIM nozevima od SIP beraca (70kn komad, sto ce reci da sam ustedio skoro 2 000 Kn i na tome), koji su vec trecu godinu na njemu. Za iducu sezonu ih moram naostriti i vanjske postaviti u sredinu, a srednje van, da se malo i oni trose... Po njega sam isao 102Km daleko od pozege i isto toliko nazad s njim, ali se bome i isplatilo. Gume su tad vec bile nacete, ali mi se jedna skoro raspukla ove sezone, pa ce na proljece biti red mjenajti. takodjer sam dobio sva 3 lezaja nova (samougadjajuci). Remenje je takodjer u super stanju. Kardan dobio vrlo vrlo jak i vrlo vrlo ocuvan (skoro nov) uz njega. Sa strojem sam jako zadovoljan i imam za njega samo pohvale.
Kolegi sam takodjer nasao kod punca jednog clana foruma (zvona) POLJOSTROJ ODZACI za 4300Kn sa puno rezervnih nozeva, a stroj je sad ofarban i kao novi izgleda, takodjer s njim duhan melje, ali mu je jedina zamjerka sto ide s lijeve strane traktora u radu, al to nema veze... Prijasnji vlasnik kaze da je s njim vecinom malcirao kukuruze, tako da je i taj stroj vrlo ocuvan, a za manje novaca.
Mislim da si ga puno platio, pogotovo sto moras nozeve na njemu mjenjati...
Ovako izgleda prvi prolaz po svjeze obranom duhanu (Burley):
[youtube:1sw1jw9i]8cViK3iYVWY[/youtube:1sw1jw9i]
A posto radim usluzno, prelazim drugi put tragom u 2. brzini i nema da ista ostane iza mene.