• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

toky09

B

Bobo

Guest
Tu se radi o natjecanju oraca gdje se ocjenjuje pravac, ravnina njive, izgled ,ravnomjerna dubina, jednolicnost parcele...

Da vidis kako se na natjecanju oraca ore s plugom okretacem, ti bi reko da su ludi, al tu se radi samo i jedino o natjecanju i nista vise...

Necemo covjeku vise krciti temu...

toky09

Član
Tu od
28 Pro 2008
Poruka
59
Ma nema veze ne krčite temu dosta naučim "a mogao bih i miru pobijeduti na idučem natjecanju"

Usput Bobo sada sam baš skinuo jedan nož na njemi je rupa 20mm a dug je 250mm
hvala pogledati cu kod Igora Majetića

evo bobo upravo ga farbam biti ce kao novi vidjeti češ slike za koji dan

B

Bobo

Guest
Sto se tice malcera (tarupa) i ja svog planiram obojati u original IMT boju sa zutim felgama, samo nikako ne stignem... Zmaj naljepnicu si sam napravis, bar to nije problem ;)

Sto se tice povisenja daske, imas kod kod Soleta a imas i kod Majetica... kod soleta sam danas bio i tamo je 90kn komad

toky09

Član
Tu od
28 Pro 2008
Poruka
59
E hvala ti baš sam danas ofarbao felge i kardan
a sutra je akcija pa cu ti poslati sliku kada ga sastavim
Pa nije puno 90kn jer ovo je i dobro i nije jer pretplužnjaci mi dosta bacaju na to!

B

Bobo

Guest
Fino bome... FINO.

Ja sam sebi uzeo bas zutu zutu boju za felge, a ova tvoja je neka bez...

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,579
Pa jel to ovaj?
Obrisan neispravan link.

I jebemti, tjeo sam taj dan ono iza slikat što piše al sam zaboravio...Ali piše nešta TG, mislim da je 402.

toky09

Član
Tu od
28 Pro 2008
Poruka
59

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,579
Pa i je i nije moj. To je kod drugog čovjeka ali on nama sve radi sa rasipačem, rasipač mislim da je bio samo par puta zakvačit za Ursusa kada je Rajko bio u kvaru. A špriča nije kvačita za Rajku, čovjek uvijek dođe kod mene po Ursusa i ide kod strica po špricu kod strica su svi priključci koje imamo, djelimo ih). Tako je kod nas...Isto je za drljaču.

Najnoviji postovi

Na vrh