• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

toky09

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
misliš na kugle ?????
tamo gdje si kupio i polugu ili u zadruzi s rezervnim dijelovima za traktore!!!

toky09

Član
Tu od
28 Pro 2008
Poruka
59
štaje mira jes napravio internet panjino jedna

imam sve samo nemam oči za polugu nisam je kupovao to imam svoj klip

B

Bobo

Guest
tokarpz kaže:
štaje mira jes napravio internet panjino jedna

imam sve samo nemam oči za polugu nisam je kupovao to imam svoj klip

Jel imas i ventil koji sprjecava protok, da ti ne i bilo uzalud sto pravis top link... To trebas imati da se cilindar zakoci u tom jednom polozaju koji mu ti odredis, kako crijeva i hidraulicni blok ne bi trpili pritisak bez veze. mislim da ce se poliga bez tog ventila sama od sebe produzivati, te ces ju svako malo morat "dostelavat".

M

mirapz

Guest
gdje si livadicu, ajmo na cik pauzu..... veliki pozdrav tvojoj mami volim je jako.............. :lol:

B

Bobo

Guest
Decki, ako nemate sto pametnije pisat, onda ni nemojte... Ovakvi komentari nisu primjereni za forum i to si pisite preko privatnih poruka, ali javno na forumu nemoj da vise vidim...

toky09

Član
Tu od
28 Pro 2008
Poruka
59
Re: svima

Imam to sve za polugu jedino što mi je ova strana koju kačim na traktor
fiksna nema oko neznam dali je to dobro jer ona na priključak što ide
ona je normalna sa okom

mira dali ti je poznato ovo oranje(nemoj nako pisati vidiš da nitko drugi toga nema samo ja i ti)
Obrisan neispravan link.
to su dvije takve slike a pogledaj ovu poslije.Šta kažeš?
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
a vidi ovu to je sa državnog što je slikao Prpić
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
i šta kažeš hoče li ove godine biti tako?(ali svejedno ćeš se morati malo bolje potruditi)

M

mirapz

Guest
odakle ti te slike? nemoj se uopce puno trudit što se tice natjecanj znaš da cu ja pobjediti :D :D :D

toky09

Član
Tu od
28 Pro 2008
Poruka
59
nabavio sam ih od jednog gospodina

Za Marka:
To ti je mirino ovo sa brojem 6 a bio je drugi
a ovo zadnje ti je sa državnog

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
tak slaba konkurencija bila :scratch :scratch
kaj su ovi fuševi na početku???

toky09

Član
Tu od
28 Pro 2008
Poruka
59
Nije to nego tako je uslikano ali pogledaj malo brazde su ravne
zato ti i ova slika je uslikana bez tog dijela
uživo je bilo puno bolje

B

Bobo

Guest
E, tokar... naso sam nozeve za tarup po 32kn komad... Isto za SIP berac, samo na deklaraciji ne pise SIP, nego samo NOZ ZA SJECKU. Tamo kraj Heliosa, na kruznom toku kod Majetica... Cim rjesim servis kombajna odo ja kod njega po nozeva, dok ih ima tako jeftinih. Dosta su debeli, tako u njih imam povjerenja.

Do danas sam najjeftinije nasao u poljani za 70kn komad i isto neki bezvezni su bili.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,572
Zašto sve živo pišete u jednoj temi?

Bolje bi bilo da to pišete u određenim temama. Ako nekoga zanima recimo taj malčer neče on čitat temu u forumu "O nama" nego tamo di se piše o tim malčerima. Nemojte se ljutit al ja mislim da je ovako bolje!

Živjeli!

B

Bobo

Guest
Tu sam mu napisao, jer je pitao gdje nabaviti nozeve koji pasu na malcer kao sto i ja imam... Nekako sumnjam da ce itko drugi stavljat na malcer nozeve od beraca za kukuruze, pa zato tako...

Pozz ;)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
a kako je ovo šugavo oranje na zadnjoj slici s državnog :lol: :lol: :lol:

B

Bobo

Guest
ŠANANA IMT 565 kaže:
a kako je ovo šugavo oranje na zadnjoj slici s državnog :lol: :lol: :lol:

Oranje ledine... to je super poorano, bas mi se svidja...

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
kako je taj mogao biti prvi :lol: :lol:
mene su učili da sve mora biti ravno a njemu je naor viši ;)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
jbt, ma znam da se orala livada, al jel se to nesmije rastepsti ili nemože :scratch , pa meni je prioritet da se zemlja u samom oranju što bolje rastepe i da je lakša za daljnju pripremu! ;)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
ŠANANA IMT 565 kaže:
jbt, ma znam da se orala livada, al jel se to nesmije rastepsti ili nemože :scratch , pa meni je prioritet da se zemlja u samom oranju što bolje rastepe i da je lakša za daljnju pripremu! ;)
kod natjecanja ti je bitno da ideš čim sporije da se vidi svaka brazda..a opet ne smije biti razlike između njih :roll:

Na vrh