• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tomo Vinkovic problemi vezani za mehaniku (getribu i sl.)...

Zaki

Novi član
Tu od
22 Lis 2025
Poruka
7
Naravno budem, samo da majstor to uspjesno zavrsi.
Prosli tjedan sam skidao filter goriva, odzracio sistem, traktor pali, radi.
Da li postoji mogucnost, da je u sistemu ostao "dzep" sa zrakom pa da mi on stvara probleme sa cukanjem.
Inace, filter je sa posudom na dnu i kroz njega prolazi vijak sa kojim se pricvrscuje na za nosac filtera?

Lp,

Zaki

Novi član
Tu od
22 Lis 2025
Poruka
7
Mjenjao sam AC pumpu, rezervoar nisam cistio, provjerio filter goriva i vratio ga nazad.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,845
Ako ima zraka u sistemu dobave i ubrizganja goriva onda bi motor trokirao i nepravilno primao gas.
Ako se zalijeće u vožnji a to u najbržoj brzini znači da ima lufta (praznog hoda) na transmisiji mjenjač - vratila - dif.

Zaki

Novi član
Tu od
22 Lis 2025
Poruka
7
Ide uzbrdo-nizbrdo, vuce manju prikolicu nalozenu sa drvima. Uzbrdo-nizbrdo idem sa 2. brzinom, nisam nista osjetio. Kad sam probao na asvaltu 3. brzohodnom brez prikolice cist onako da se malo provozam jer kao sto sam pisao traktor sam kupio prije mjesec dana onda sam osjetio kao da ide u zaletu, ne znam kako da to opisem.

Na vrh