• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tomo Vinković Uputstva/Radionički priručnik...!?!

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
ako imaš priručnik (dakle ne upute ili katalog nego RADIONIČKI PRIRUČNIK) daj ga stavi jer je to nemoguća mislija za nabiviti trenutno

BaTeK

Član
Tu od
20 Pro 2008
Poruka
302
To je vse kar imam, več trenutno nimam.

Posljednje uređivanje od moderatora:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Izgleda da je opet ćorak

smiley5842.gif

Tražimo dalje ,,,,,,,,,,,,,,,

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
bravo prijatelju jes to ga naso
odma salji zbaliji da nam to pretvori u el. vid,nemogu iscekat

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
bravo Arno :prayer: to majstore,ljubi te majka,ajde šalji to Zbaliji što prije :prayer:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
BIĆE NIJE TO MALI POSO ko ne vjeruje neka proba , u ove dvije tri godine izgleda da ga niko nije ni vidio a kamali obradio ! a ja sam i NOVI HE HEE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Arno
Super ako budeš ovo sa nama podjelijo da imamo.
Svaka čast što si se toliko potrudijo.

Tomislav523

Član
Tu od
30 Kol 2010
Poruka
596
BIĆE NIJE TO MALI POSO ko ne vjeruje neka proba , u ove dvije tri godine izgleda da ga niko nije ni vidio a kamali obradio ! a ja sam i NOVI HE HEE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

TOOOO KRALJINO...SAMO TI TO NAMA(ZBALIJI) RIJEŠI U PDF ..

:gitarist::gitarist::gitarist::gitarist::gitarist::supz::supz:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
vjerujte znam da ćete biti zadovoljni al neće biti badave , cijene kataloga će se kretati u vremenskom rasponu i to kada se nađemo , ujutro kavica u podne kolica predveće pivica a to će vrijediti i za glavnog ofset djelatnika

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,482
Zbalija, scaniraj u JPG, pa mi pošalji slike da ih posožim da ne izgleda ko da je scanirao, pa ih se onda pretvori u PDF.

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Di ste svi navalili na ZBALIJU jel ima i on koji primjerak il otkrila neka tajna služba FORUMA???

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,482
Ako je to išlo mene, pročitaj još jednom. Samo mu želim pomoći.

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Sve je oky ne ljutim se ja a vjerujam ni ZBALIJA samo se čudim odakle njega tražite , ja sam ga ( prirućnik i podosta toga zanimljivog našao ) i tražio pomoć od nekog forumaša iz BJ. ili KŽ kome bi dostavio da to složi za forum ali izgleda da takvih dobrovoljaca nema u mome kraju pa se snalazim sam kako znam i umijem , a usput da pitam da li bi neko od Vas forumaša da uspije posuditi neku rijetku knjigu stavio u paket i poštom poslao nekome nepoznatome ?????? Ako ima takvih svaka mu ćast . Meni prirućnik niti jedan ne TREBA ja oko sebe u Bjelovaru imam majstora za TV na koju god stranu krenem za mehaniku , instalaciju , naljepnice sve su to ljudi koji su radili u tvornici i razumiju se u posao . Nabavio sam sve što je god tko od forumaša pitao i što sam mogao iskopati ( kada krenemo sa objavom moći će vam to potvrditi i osoba kojoj ćete vjerojatno i vjerovati ) zadnje se na forumu raspravljalo o TV transporteru i njega sam danas nabavio . Čudimse da niko prije to nije uspio ? i da završim potrošio sam puno vremana i nešto novca , ne tražim od nikga ništa možda kava ili sok ili hvala , ako se kada sretnemo ili protu uslugu jer ni ja neznam kada i gdje ću što trebati .

Uploaded with ImageShack.us

Zbalija, scaniraj u JPG, pa mi pošalji slike da ih posožim da ne izgleda ko da je scanirao, pa ih se onda pretvori u PDF.

neznam da li će se to moći napraviti jer sam skenirao odmah u PDF - u radi lakše daljnje obrade za FORUM nema ljutnje nadam se ? meni je želj bila radi forumaša iz BiH , SRBIJE , MAKEDONIJE , SLOVENIJE i ostalih koji stvarno teško dolaze do podataka da im pomognem jer je tamo manje strojeva a o majstorima sa podacima da i ne govorimo :prayer:

M

mjic.micko

Guest
Hvala u ime forumasa iz BiH ja ovdje stvarno nemam uopste prestavu gdjebi mogao takvo nesto nac,nezgodacija za djelove a kamoli za radionicke prirucnike tako da jedino vi mozda iz okoline Bjelovara da naletite na takvo nesto,a i za majstore si potpuno upravu nema ih da rade iskljucivo to bar na momkraju dok kod Ede je vec druga prica okolina tuzle ima tdosta takvih traktora,hvala jos jednom

Posljednje uređivanje:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Drago mi je da će nekome poslužiti vjerujem za par dana da će biti dostupno nije do mene sada drugi rade , a posla ima :drinkers:

Na vrh