• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Torpedo D4006

TorpedoTD45

Član
Tu od
20 Ožu 2010
Poruka
785
Ako nisi riješio problem hidraulika ostavi broj mobitela u inbox da to riješimo. Ima više potencijalnih problema, nemam vremena tipkati opširno ako ste već možda riješili to.
 

mendietta

Aktivni član
Tu od
17 Tra 2016
Poruka
185
Pozdrav, jem minmoze tko tocno objasniti stelanje hidraulike kod torpeda? U kojem.polazaju mora biti ruckica kod oranja a u kojem kod dizanja tereta? Pitao sam par ljudi i svaki drugacije radi... 4806 je traktor
 

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
549
Kod oranja ona druga bude skroz gore,a u transportu i drugo onda skroz dole nadam se da kuzis koja ručica,i kvači toplin polugu na srednju rupu ili na onu koja je da bolje radi fina hidraulika neznam kako objasnit na brzinu.
 

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
8,850
Kolegi se poderala hidraulična pumpa Prva petoletka. Nekak diže dok je ulje hladno, a onda.... :mad:
Skinuo pumpu i u potragu. U trgovinama minimalna 19 ccm, ali ne odgovaraju položaji rupa - druga dužina cijevi (usisna- tlačna).
Savjet majstora - traži Prva petoletka.
I mi našli u SeKri!:p
Razlika između ove Indijske i Petoletke je samo u natpisnoj pločici i dvije nitne koje ju drže i ova Petoletka je skuplja 600 kuna! 480 napram 1100!
Jedino po mjerama odgovara pumpa od 21ccm ali tada se ne može uglaviti anlaser
 

markach

Iskusan lik
Premium
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,868
Malo čudno.
Mjenjal sam te pumpe ali uvijek 🤔 mi odgovarali lajtungi na rupe... A ni anlaser nije smetal(bilo je na knap), ni kod tandem pumpe...

Ste pitali za Rexroth pumpe
 

TorpedoTD45

Član
Tu od
20 Ožu 2010
Poruka
785
Znači tih pumpi ima na pretek, Rašić- Đakovo, Dijelovi-prof usluge, Machine Trade, Agro Centar Blaževac.. i tako dalje. A poznato je da treba pripaziti na smjer vrtnje pumpe i da je ista namjenska radi prihvata ventila prioriteta ukoliko traktor ima hidraulični volan, radi priključka cijevi usisa ulja i vratila pogonskog zupčanika. A po lokalnim trgovinama najčešće nude sve što nađu na policama i na čemu piše pumpa, a to nije Torpedo hidraulika. Također s obzirom da smo na temi 4006, pumpa kapaciteta 19 ccm je istome prevelika, naročito ukoliko nema hidraulični volan, i ne vidim potrebu pripasivanja i kemijanja kad za iste novce ima pumpa koja je namjenska. Također prva ugradnja je bila Petoletka i tu priča završava, kasnije dvije Petoletke nisu valjale ništa, a pravi omjer cijene i kvalitete pokazao se Hydropak. Bosch Rexroth, prvo ime u svijetu hidraulike je osjetno skuplji.
 

VAVO

Član
Tu od
7 Tra 2012
Poruka
191
Pozdrav ekipa,molim ako netko zna koju veličinu bakrene podloške vijka od kartera ulja trebam kupiti za td 4006.Hvala
 

Najnoviji postovi

Na vrh