koje ulje ide u hidrauliku od torpeda,kod mene je sad 30-etka pa kad se ugrije bude ko voda pa sumljam da mi je to uzrok što hidraulika prebrzo diže.čim pipnem ručicu a traktor na 14oo obrtaja sijača skoči u zrak i otrese zrno sa sjetveni ploča
Trebaju ti intervali održavanja ili servisni priručnik?
Šta te konkretno zanima.
pa el je nisi odšarafio u nadigao??:!:
Ma jesam je odšarafio, ali je mogu nadignuti svega par cm, smeta mi onaj plastični poklopac oko osovine upravljača koji se upre do samog kola upravljača i to je to. Je li se da to kolo (iliti volan) skinuti dolje?
da se skinuti.šarafcigerom nadigneš onaj čep na kojem je znak torpeda i onda nasadni ključ unutra.neki je veči mislim da je 36 ili 38 i odšarafiš i lagano ga tuckaj po mogućnosti gumenim čekićom odozdo po krakovima dok neiziđe iz ripni...:supz:
Belarus...ak je u takvom stanju 2 tisuće eura je maksimalno po mome da vrijedi..
to nisam nikad skidao.probaj pitati Muhaničara on se u svašt kuži..:gitarist:Fala. Budem probao. Nego, curi mi ulje na spoju desne trube i diferencijala. Izgleda da je silikon propustio.Kad nju izvlačim van jel moram na nešto paziti?
Ma jesam je odšarafio, ali je mogu nadignuti svega par cm, smeta mi onaj plastični poklopac oko osovine upravljača koji se upre do samog kola upravljača i to je to. Je li se da to kolo (iliti volan) skinuti dolje?
Na kojem se šarafu odzračuje ova boš-pumpa. To je navodno IPM-ova.
na ovome malome što je ušarafljen u veći šaraf ispod ova tri lajtunga što idu na dize..a zbog čeg bi ozračivao?pa nadrkaš i otšarafiš jednu dizu i zaalnasuješ i on pali,nije to imt,on proguta zrak..