neznam koliko ide ulja, ali točiš dok na odušak(onu cijev iza )ne krene čisto ulje
a točiš gore na inbusu
ulje što bolje naravno da je bolje, ali uglavnom isto kao u motoru
za vedrana nemam pojma, ali zadnji post mu je bio okršaj s đems bondom, možda se čovjek neželi spuštati na priglupu razinu pa je napustio forum, a kako mi se čini bit će takvih još i više
inaće mene zanima kako bi se 45 ponašao sa 1200-1300kg tereta odozada
nosivost mu je 1500 ali...
650 kila sam nosio(atomizer )i nizbrdo u rikverc ga zna dići, sad gledam neki viličar, čiča kaže ima cca 500kg i sad tereta 700-800kg, da mu neće biti puno
Riješeno ovo za ulje.. Ma znam gdje se toči, gdje se ispušta, gdje curi kad ima viška.
I sam sam točio odozgo na imbus dok nije počelo kapat na odušak. No to je krivo (kad tak napravim 2tjedna mi kapa po betonu na taj odušak). Treba otpustit bočni šaraf mislim 10tku, i točit na imbus dok ne počne curit na njega. Kad počne curit, zašarafit 10tku sastrane boš pumpe (lijeve strane, do filtera ulja) i to je to.
Tako piše u knjizi. Zadnje šta sam napravio je, otpustio tu 10tku sastrane, na medicinsku špricu nabio 15ak cm gumenog crijeva (šlafića), nešto slično kao gumica sa ventil, tanko elastično, a taman se naknap nabije na špricu, i to crijevo ugurao unutra kroz 10tku šaraf, izvukao staro ulje i ostatke nafte sa dna pumpe, i zatim natočio novo ulje kroz imbus, dok nije počelo curit na tu 10tku sastrane. Sve pošarafio nazad i mir mir.
Sa osavljanjem prvog kraja, nisam nikad imao problema, ni u šumi. Dodatne (kućne izrade) utege nemam, imam spod akumulatora dvije ploče koje su došle sa njim, kao utezi, polegnuti, a napred ispred maske imam vuču, ali ne samo kuku, nego onu masnovnu koja služi kao uteg i kao nosač dodatnih utega koji se kvače na nju. I to je to, samo gas.