Da mali, a 12+4 sinkronizirani mjenjač, 2 brzine kardana, nekoliko mogućih pari izvora vanjske hidraulike, mogući prednji kardan...
Sve to ni jedan IMT nema.
kako na njemu rješiti prednji kardan????
potrošnja je skoro nemoguća, oko 10 litara po jutru sa plugom imt 756, koji mu je mali.....to je plug 2x12
koliko se sječam, imao je jedan jednoradni priključak i dva dvoradna
al sve je dobro ako se traktor kupi održavan, ako se uzme nešto i počne rikavati, onda nastaje problem.....djelovi nisu baš jeftini za mjenjač, za motor još i nije problem, generalka komplet sa novim cilindrima, klipovima, ovo-ono nije preko 7000-8000kn, tamo gdje sam ja gledao za djelove....
zetora se nebi usudio uspoređivati sa torpedom......dao bi ipak prednost torpedu, po svemu, za zetora u toj klasi, da se nađe može se kupiti odličan torpedo, al mislim samo na 75icu, drugi nisu zanimljivi....90tka je malo dugačka, radi dobro, al kod polovnih problem sa mjenjačem, nema koja nije rastavljana nekoliko puta, a i večina njih je radila po kombinatima......dok i 75 koje su bez DV radile na kombinatima, obično su bili lakši poslovi, najviše sam ih vidio u sjetvi